Skip to main content

Podcast filmat în pat! Erika Isac şi o fostă câştigătoare Bravo, ai stil!, printre invitaţi. Cine e gazda?

 
Podcast filmat în pat! Erika Isac şi o fostă câştigătoare Bravo, ai stil!, printre invitaţi. Cine e gazda?

Podcast filmat în pat!  „Sheets Talks”, un nou produs video care este filmat în pat. Nume cunoscute ca Erika Isac (autoarea piesei controversate Macarena) şi Silvia Popescu (fostă câştigătoare Bravo, ai stil!, sezonul 1 şi sezonul 4 „All stars”) vor fi invitate la podcastul „Sheets Talks”, găzduit de creatorul de conţinut Basic Jackpot.

Publicitate
Mike, cunoscut în online ca Basic Jackpot, este micro influencer cu o comunitate pe Instagram de 35.000 şi peste 55.000 de urmăritori pe TikTok. Conţinutul lui este unul de pamflet şi din zona de luxury living.
 

Basic Jackpot a studiat Publicitatea la SNSPA şi Administrarea Afacerilor la Universitatea Bucureşti.
 
Podcastul „Sheets Talks” va fi disponibil bilunar pe platformele de streaming audio precum Spotify, Apple Podcasts, dar şi în format video pe YouTube. De asemenea, Sheets Talks aduce personalităţi din muzică, modă, divertisment, dar şi business sau dezvoltare personală. 
 
 Basic Jackpot, gazda podcastului:

Sheets Talks este despre conversaţii spumoase, dar smart, relaxante, dar energice... precum un brunch!. Filmăm toate episoadele în pat tocmai pentru a crea o atmosferă confortabilă, unde invitaţii să se simtă liberi să vorbească deschis.

Îmi doresc să readuc vibe-ul televiziunii de altădată – emisiuni frumoase, de casă, cu informaţii pe măsură. Este un podcast pentru toată lumea, inteligent, dar niciodată plictisitor.”

Pe lângă ocupaţia din online, Mike aduce influenceri internaţionali la petrecerile de top din Bucuresti, vezi Gaia sau Nuba. Exemple: Gstaad Guy, Renan Pacheco, Gianluca Vacchi, Paris Hilton, Jason Derulo, Craig David, Tyga 
 
Are un brand propriu de caviar numit dupa el, Basic Jackpot Caviar, care se găseşte online, dar şi în câteva restaurante de lux din Bucureşti.
 
A fost model profesionist când era mai tanar (18-20 ani) şi a lucrat pentru agenţii de la Paris, Milano.  A defilat la Paris Fashion Week pentru Comme des Garcons sau la Milan Fashion Week pentru Diesel Black Gold. 
 
Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro Autor: Paula Stoica Paula.Stoicapaginademedia.ro
viewscnt

sus