Skip to main content

Emisiunea Poftiţi pe la noi: Poftiţi în Dobrogea! continuă sezonul început în ianuarie. Patrizia Paglieri, Ruby şi Jador, printre vedete

 
Ruby şi Patrizia Paglieri
Ruby şi Patrizia Paglieri

Nea Marin se întoarce cu noi episoade la Antena 1. Emisiunea care se derulează sub genericul Poftiţi pe la noi: Poftiţi în Dobrogea! continuă sezonul cu numărul 10, care a început în ianuarie, dar nu au fost difuzate atunci toate ediţiile.

Publicitate

Emisiunea Poftiţi pe la noi: Poftiţi în Dobrogea! revine cu ediţii noi începând de luni, 20 mai.

Nea Mărin vine cu episoade noi în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30. Alături de el vor fi Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu, dar şi Sonny Medini (fost concurent Splash Vedete la Apă şi co-fondatorul Circului Belluci) şi Rikito Watanabe (fost concurent Chefi la cuţite), care, alături de echipe, vor străbate locuri din Dobrogea.

Vedetele care vor fi puse la treabă de către Nea Marin sunt Ruby (cântăreaţă), Jador (solist, fost participant Survivor), Adriana Trandafir (actriţă) şi Patrizia Paglieri (chef şi fost jurat MasterChef).

Ce au programat celelalte posturi TV luni, 20 mai?

  • Pro TV: Premiera serialului de comedie Brigada Nimic - 20.30
  • Kanal D: Serialul turcesc O dragoste - 20.00
  • Prima TV: Filmul de acţiune Kickboxer 4 - Meciul vieţii, de la 20.00

Nea Marin (Marin Barbu):

„Este prima dată când ajung la Corbu şi abia aştept să descopăr zona. Aşa cum s-a întâmplat în ultimele ediţii, scopul nostru a fost acela de a pune vedetele la treabă şi de a organiza spectacole pentru comunităţile în care am ajuns, spectacole care să promoveze şi care să aducă bucurie oamenilor din zonele pe care le-am vizitat”.

„Am revenit la Nea Marin... din greşeală! Nu ştiu ce caut aici. Prevăd multă ceartă, dar şi el va avea o viaţă grea cu mine, o să-i pară rău că m-a invitat”, spune Jador, care nu este la prima apariţie în emisiune.

Ruby (Ana Claudia Grigore):

„Vin de fiecare dată cu foarte mare drag şi cu multă poftă de viaţă. Simt că vin într-o tabără, într-o tabără de nebuni, dar astea sunt cele mai frumoase momente şi experienţa este una minunată, mereu”.

Citeşte şi: Nea Mărin revine cu un nou sezon al emisiunii Poftiţi pe la noi. Cătălin Moroşanu şi Cristi Iacob, invitaţi în prima ediţie

 
Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus