Skip to main content

Festival de comentarii pe pagina Netflix după o postare despre Insula iubirii. Zeci de branduri şi instituţii, ironii despre show-ul Antenei 1

 
Festival de comentarii pe pagina Netflix după o postare despre Insula iubirii. Zeci de branduri şi instituţii, ironii despre show-ul Antenei 1

Întrebarea este: Cine n-a comentat miercuri seara pe pagina Netflix despre Insula iubirii? Platforma a dat aseară una dintre cele mai virale, comentate şi distribuite postări. Şi totul a pornit de la Insula Iubirii, reality-show de pe Antena 1, care a auns aseară la final. Show-ul a făcut audienţă, a fost lider, dar a făcut „zgomot” şi în online. 

Publicitate

„Să nu spargi TV-ul diseară la bonfire. Mai ai filme de văzut, seriale de binge-uit şi personaje de iubit”, a fost postarea apărută pe pagina Netflix care a dus la mii de comentarii şi alte mii de distribuiri. 

au curs comentariile de la toate marile branduri, de la Emag, OMV, EON, Glovo, DM, Cinema City, OLX, ING Romania, BCR, Crucea Rosie, Gazeta Sporturilor, dar şi instituţii precum Ministerul de Interne, Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă sau TNB - Teatrul Naţional Bucureşti. Şi cireşele de pe tort: două candidate la preşedinţie s-au urcat pe valul viral creat de Netflix. 

Elena Lasconi, candidata USR la preşedinţie, a comentat „Televizoarele pot fi înlocuite, dar timpul nostru nu. Hai să-l folosim pentru a construi o ţară care să ne reprezinte cu adevărat!”

Şi Ana Birchall s-a alăturat „grupului” pentru a strânge semnături pentru candidatura la preşedinţie: „Sparge-l, că şi aşa mă boicotează! Vă ispitesc să semnaţi pentru Ana Preşedinte”, a fost mesajul. 

O postare-meme a venit şi de la Virgil Ianţu care a pus o poză din verea când prezenta Vrei să fii milionar, cu o întrebare care avea patru variante de răspuns câteva dintre „perlele” spus de concurenţi de-a lungul emisiunii.  

Iată câteva dintre comentarii: 

  • Ministerul Afacerilor Interne: Lăsaţi televizoarele în pace! Pentru cine vrea adrenalină, facem angajări şi vă arătăm cum se sparg uşile la 6 dimineaţa… uşile acelea care chiar merită!
     
  • Comisia Europeană în România: Tocmai de aceea, în UE a fost adoptată Directiva privind dreptul la reparare
     
  • Greenpeace Romania: Dacă nu-l spargi când vezi cum seacă râurile şi se taie pădurile, nu-l mai spargi deloc. Oricum, nu vrei să faci deşeuri.
     
  • Echipa naţională de fotbal a României: Să aveţi în vedere, dacă îl spargeţi, că nu mai sunt foarte multe bilete la meciul cu Lituania. E primul meci acasă cu Mircea Lucescu selecţioner. Şi #GeneratiaDeSuflet are băieţi frumoşi
     
  • Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă: Oare să intervenim cu apă sau să lăsăm drama să ardă până la final? 
     
  • Emag: Nu încurajăm risipa, dar dacă - de exemplu - sare pisica pe ecran şi-l dărâmă fix când se conectează Andrei la univers, nu vă dezahardaţi. Avem noi. 
     
  • Kaufland Romania: Ştim că probabil bârfele (a se citi dezbaterile serioase şi importante) vor dura până la "sampset", aşa că, you know, suntem aici şi #KauflandLivrează tot ce ai nevoie!
    Să aruncăm doar cu popcorn către televizor, bine? 
     
  • Pagina Poliţiştii au umor: Distrugerea, degradarea sau aducerea în stare de neîntrebuinţare a unui bun aparţinând altuia ori împiedicarea luării măsurilor de conservare sau de salvare a unui astfel de bun, precum şi înlăturarea măsurilor luate se pedepsesc cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă. Mai bine iubiţi personaje. Dar nu cu "Manuela". 
     
  • Virgin Radio Romania: Dacă totuşi rezisti şi te prinde “samrais-ul”, te aşteptăm noi cu un #breakfast fresh! 
     
  • Kiss FM: Dacă vrei să fii alandala şi coco jambo fără să se vadă la TV, te aşteptăm pe radio. We don’t KISS & tell! #avemsiplaylist
Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

sus