Skip to main content

Prăjiturela va avea două emisiuni la Paprika TV. Toate detaliile

 
Prăjiturela va avea două emisiuni la Paprika TV. Toate detaliile

Mihaela Sava alias Prăjiturela se întoarce la TV. Cunoscută din online, Prăjiturela revine cu două noi emisiuni culinare. Tot la TV Paprika. Ea mai prezentat recent programul „Deserturi magice cu Prăjiturela” la TV Paprika.

Publicitate

De mai bine de zece ani este food blogger, sub numele Prăjiturela, însă înainte de a fi blogger, a lucrat 15 ani în domeniul militar.

În 2016, Mihaela Sava a participat la emisiunea „Bake Off România”, difuzată la Pro TV şi a ajuns până în semifinalele competiţiei.

Cum se numesc cele două emisiuni găzduite de Mihaela Sava?

Prima emisiune se numeşte „Gusturi şi arome din bucătăria bunicii, cu Prăjiturela”. Mihaela Sava explorează deserturile şi preparatele din copilărie, dezvăluind secretele bine păstrate ale bunicilor.
 
„Fiecare episod este o călătorie emoţionantă prin poveştile bunicilor invitate şi tradiţiile care încă se păstrează, condimentată cu reţete care vă vor aduce aminte de gustul autentic de acasă”, transmite postul de televiziune.
 
Emisiunea va avea premiera începând din 7 septembrie, de la ora 20.30. „Gusturi şi arome din bucătăria bunicii, cu Prăjiturela” se vede în fiecare weekend la TV Paprika.
 
Cea de-a doua emisiune se derulează cu denumirea „De la fermă în farfurie cu Prăjiturela”.
 
„TVPaprika ne conduce într-o călătorie gustativă prin bucătăria românească, în care tradiţiile rurale se îmbină armonios cu influenţele moderne.
 
În această serie, Prăjiturela explorează cum se transformă ingredientele proaspete, direct de la fermă, în preparate delicioase care încântă toate simţurile”, anunţă TV Paprika.
 
Emisiunea debutează tot în data de 7 septembrie şi se vede imediat după „Gusturi şi arome din bucătăria bunicii, cu Prăjiturela”. Şi această emisiune se vede doar în weekend, dar de la ora 21.00.

Citeşte şi: Prăjiturela - Mihaela Sava (TV Paprika): „Torturile de orice fel îmi dau bătăi de cap” - INTERVIU

Citeşte şi: EXCLUSIV! Se întoarce Prăjiturela la TV. Va avea propriul show culinar. Ce post îi va difuza emisiunea?

 
 
Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus