Skip to main content

Quiz show-ul Preţul cel bun revine cu un nou sezon la Antena 1

 
Quiz show-ul Preţul cel bun revine cu un nou sezon la Antena 1

Emisiunea concurs Preţul cel bun revine în grila Antenei 1 cu un nou sezon. Show-ul cu Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu în rol de prezentatori se întoarce diseară, de la ora 18.00, la Antena 1.

Publicitate

Alături de prezentatori, dar şi de concurenţii care vor licita preţurile premiilor puse în joc, vor sta şi în aceast sezon Iuliana Luciu, Mathias, Silvia şi Irisha.

Liviu şi Andrei, gazdele quiz-show-ului:

„Toamna aceasta, revenim cu un nou sezon al emisiunii Preţul cel bun, iar asta nu face decât să ne bucure. Ne-a fost dor de atmosfera frumoasă de pe platou, de echipa noastră dragă şi de oamenii care vin cu multă bucurie să ne ia toate premiile puse la bătaie.

Primim multe mesaje pe conturile noastre, semn că cei de acasă trăiesc alături de noi emoţiile concurenţilor noştri. Şi de această dată, va conta inspiraţia în ceea ce priveşte Preţul cel bun şi nu vă spunem decât atât: aşteptaţi-vă şi de această dată la premii incredibile.”

Despre format:

Participanţii concurează pentru a câştiga premii în bani şi produse, aproximând sau ghicind exact preţul unor produse prezentate.

Selectaţi din public, concurenţii trebuie să liciteze preţul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, dar fără să o depăşească.

În fiecare ediţie, participanţii trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câştiga bani sau obiecte valoroase.

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus