Skip to main content

Emisiunea Audienţă Naţională de la Digi FM are o nouă echipă de prezentatori după plecarea lui Robert Kiss

 
Emisiunea Audienţă Naţională de la Digi FM are o nouă echipă de prezentatori după plecarea lui Robert Kiss

Emisiunea Audienţă Naţional, prezentată în trecut de Robert Kiss şi Alexandru Rotaru, revine la postul Digi FM cu noi prezentatori. 

Publicitate

Emisiunea de dezbatere revine în grila radioului Digi FM din 7 octombrie, zilnic de luni până vineri, pe intervalul 13 - 14.

Noii prezentatori ai emisiunii sunt Andreea Georgescu, jurnalistă pe politic de la Digi24, Ion M. Ioniţă, comentator politic şi Florin Negruţiu, jurnalist la Digi24 şi Digi FM.

Andreea Georgescu, jurnalist şi producător Digi 24:

„Audienţă naţională e o nouă provocare pentru mine, pe care am acceptat-o cu emoţie şi cu mare entuziasm.” n

„La miezul zilei, împreună cu Florin Negruţiu şi Ion M Ioniţă, întoarcem pe toate părţile subiectele şi controversele momentului şi absolut tot ce îi interesează pe ascultătorii Digi FM. Analiză şi explicaţii, pe înţelesul tuturor, clar şi răspicat, cu tot contextul de care avem toţi atât de multă nevoie, într-o lume în care oricum suntem bombardaţi cu atât de multă informaţie, încât de multe ori ştirea care contează e acoperită de zgomot. O să dăm jos volumul zgomotului şi facem lucrurile care contează clare şi uşor de înţeles pentru cei care ne ascultă, în fiecare zi.”

Lunea şi marţea, de partea cealaltă a microfonului Andreea îl va avea partener pe jurnalistul şi analistul politic: Ion M. Ioniţă, redactor-şef al revistei Historia. 

„Fiecare dintre noi are nevoie, mai mult ca niciodată, să înţeleagă ce ni se intamplă şi ce se  întamplă în jurul nostru. Putem face asta, vorbind, întreband, cercetând o problemă pe toate feţele. Este ceea ce ne propunem să facem”, spune Ion M. Ioniţă. 

În fiecare miercuri, joi şi vineri intră şi jurnalistul Florin Negruţiu.

„Poate mai exagerăm, poate ne mai enervăm, poate nu reuşim să fim întotdeauna echilibraţi, dar îi putem asigura pe ascultători de buna noastră credinţă. Vom încercă să punem ordine în enervările zilnice pe care le avem cu toţii, pentru că la finalul unei ore de emisiune să câştigam împreună o lume ceva mai limpede”, spune Negruţiu. 

Emisiunea Audienţă Naţională a fost prezentată de jurnaliştii Robert Kiss şi Alexandru Rotaru, până în luna mai a acestui an. Robert Kiss a părăsit grupul Digi alături de jurnalista Alexandra Duţulescu, redactor-şef la site-ul Digi24.ro. 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

sus