Skip to main content

GSP.ro revine cu sezoane noi ale emisiunilor „Prietenii lui Ovidiu” şi „La feminin”. Ion Ţiriac şi Monica Roşu, invitaţii emisiunilor

 
GSP.ro revine cu sezoane noi ale emisiunilor „Prietenii lui Ovidiu” şi „La feminin”. Ion Ţiriac şi Monica Roşu, invitaţii emisiunilor

Gazeta Sporturilor revine cu sezoane noi ale emisiunilor „Prietenii lui Ovidiu” şi „La feminin”. La fel ca până acum, noile episoade se văd online pe site-ul gsp.ro. 

Publicitate
Gazeta Sporturilor deschide sezonul de toamnă cu doi invitaţi de marcă. Miliardarul Ion Ţiriac este invitatul primei ediţii din noul sezon al emisiunii „Prietenii lui Ovidiu”, miercuri, 4 septembrie, de la ora 20:00.
 

Emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” a debutat în octombrie 2019 şi este moderată de Ovidiu Ioaniţoaia, gazetar de peste 55 de ani.
 
De asemenea, joi, 5 septembrie, fosta gimnastă Monica Roşu îşi spune povestea „La feminin”, de la ora 20.00. 
 
„La feminin” a pornit la drum în martie 2024 şi este realizată de Andreea Visu (care a lucrat la ProSport şi la Sport Total FM). Ambele emisiuni sunt produse de Andrei Crăiţoiu.
 
Ce subiecte vor fi dezbătute în cele două emisiuni?
 
Ion Ţiriac, fostul jucător de tenis şi om de afaceri vorbeşte despre sportul din România şi decizia de a premia sportivii români medaliaţi la Jocurile Olimpice la Paris.
 
O discuţie amplă despre problemele sportului, investiţii şi deciziile cruciale ce trebuie luate în cel mai scurt timp. Plus dopajul liderului mondial de pe tabloul masculin şi problemele Simonei Halep.
 
Monica Roşu, fosta gimnastă, dublă medaliată cu aur la Jocurile Olimpice de Atena 2004, vorbeşte despre începuturile sale în sportul de performanţă, despre momentele grele, precum înfometarea de la loturile olimpice sau antrenamentele dure.
 
În plus, explică decizia de a renunţa la gimnastică în urma problemelor medicale, despre viaţa de mamă, dar şi experienţa de la Exatlon.
 
„După o scurtă pauză dedicată evenimentelor sportive care au avut loc în această vară, „La feminin” revine şi sunt entuziasmată şi nerăbdătoare să dau mai departe poveştile femeilor din sport. Este al doilea sezon pe care îl filmez alături de producătorul Andrei Crăiţoiu şi operatorul Valentin David, după seria de 10 episoade pe care am avut-o în prima jumătate a anului.
 
Deschidem noul sezon cu un episod dedicat Monicăi Roşu, fostă gimnastă care nu mai are nevoie de nicio prezentare. A fost o plăcere să stau de vorbă cu ea şi abia aştept să vedeţi şi numele celorlalte invitate care ne vor încânta în continuare. În ceea ce mă priveşte, nu pot să spun decât că mi-a fost dor de emisiune şi sper ca acest proiect să fie şi pe placul celor care ne urmăresc, pentru că muncim mult şi punem suflet”, a povestit Andreea Visu pentru Paginademedia.ro
 
 
Despre Ovidiu Ioaniţoaia

- Ovidiu Ioaniţoaia a condus toate cele trei ziare de succes post-decembriste – Sportul Românesc, ProSport, Gazeta Sporturilor.

- La 5 martie 1995 a lansat emisiunea Procesul Etapei, la Pro TV. Show-ul TV dedicat fotbalului a înregistrat mulţi ani recorduri de audienţă, fiind mult timp cel mai urmărit din România.

- După opt ani, show-ul s-a mutat la Antena 1, sub numele Recursul Etapei, şi a continuat încă 10 sezoane.

- Ioaniţoaia a realizat şi Tribuna Zero, la Europa FM, vreme de aproape 15 ani.

Despre Andreea Visu 

- Producer - Gazeta Sporturilor (februarie 2024)

- Redactor, Fotoreporter - 100% Sport, www.100sport.ro (oct. 2016  - prezent)

- Redactor - ProSport (ian. 2020  - ian. 2024)

- Producer - ProSport Special (iul. 2022  - mai 2023)

- Reporter - LookSport & LookPlus (nov. 2019 -  ian. 2020)

- Redactor - GSP (mai 2019  - nov. 2019)

- Redactor, Fotoreporter - IlfovSport, www.ilfovsport.ro (mai 2016  -  mai 2019)

- Internship - Pro TV (mar. 2019  -  apr. 2019)

Despre Andrei Crăiţoiu

- Andrei Crăiţoiu, jurnalist sportiv intrat în echipa de la Gazeta Sporturilor în 2006. A fost timp de 6 ani reporter online, apoi s-a „transferat” la ediţia tipărită a ziarului.

- Ca reporter de teren a asistat la sute de meciuri. Are în CV un Campionat Mondial, un Campionat European, plus unul U21, dar şi o finală de Europa League.

- A fost desemnat de Asociaţia Presei Sportive din România jurnalistul anului 2018 în presa scrisă sportivă.

- A colaborat cu GSP TV, Telekom Sport, B1 TV, Radio Bucureşti, Realitatea FM şi Radio GSP.

Portofoliu video al GSP.RO cuprinde şase emisiuni

  • GSP Live - de luni până vineri, de la ora 11:00, Alexandru Barbu şi Raul Rusescu, expertul GSP, analizează cele mai importante informaţii din lumea sportului
  • Prietenii lui Ovidiu - în fiecare miercuri, de la ora 20:00, Ovidiu Ioaniţoaia aduce în faţa publicului interviuri de colecţie cu cei mai importanţi oameni din sportul românesc
  • Premier GSP - în fiecare vineri, de la ora 14:00, Daniel Grigore vă introduce într-un show dedicat celui mai spectaculos campionat de fotbal al lumii, Premier League
  • Euro GSP - dacă sunt seri de Champions League, Alberto Boţoghină şi Narcis Drejan vă dau întâlnire marţi şi miercuri, de la ora 21:45, pentru un show de mai bine de două ore
  • GSP Live special - meciurile din Superligă sau confruntările echipei naţionale sunt disecate în ediţii speciale. Alberto Boţoghină împreună cu invitaţii săi iau pulsul stadioanelor şi analizează duelurile din platoul GSP
Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus