Skip to main content

Pro TV, finanţare de 100.000 de euro pentru cea mai bună idee de dezvoltare educaţională

 
Pro TV, finanţare de 100.000 de euro pentru cea mai bună idee de dezvoltare educaţională

Pro TV pune la bătaie o finanţare de 100.000 de euro pentru dezvoltarea educaţională. Postul de televiziune anunţă că va oferi grantul unui ONG sau instituţie care vine cu cea mai bună idee care poate schimba viitorul tinerilor, anunţă postul de televiziune.

Publicitate

„Pro TV a decis să promoveze şi să susţină excelenţa în educaţie prin lansarea campaniei - Deşteaptă-te, România!”, anunţă postul într-un comunicat. 

Ca parte integrantă din această mişcare, compania de media va oferi sprijin financiar în valoare de 100.000 de euro pentru implementarea celui mai inovator şi de impact proiect de susţinere a dezvoltării oportunităţilor educaţionale, spune televiziunea.

Aleksandras Cesnavicius, CEO Pro TV

„Credem că tinerii din România au nevoie de un mediu în care să se poată dezvolta şi să îşi maximizeze capacităţile, iar acest lucru poate fi realizat cu sprijinul fiecăruia dintre noi. Am decis ca în acest an, pe lângă susţinerea pe care o oferim zonelor vulnerabile, să ne concentrăm şi pe sprijinirea tinerilor cu rezultate excelente. Ei sunt cei care vor lăsa în viitor o moştenire cu adevărat importantă.”
 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

sus