Skip to main content

Licenţa Pro TV, prelungită de CNA cu încă nouă ani

 
Licenţa Pro TV, prelungită de CNA cu încă nouă ani

Consiliul Naţional al Audiovizualului a aprobat în şedinţa publică de astăzi, 27 august, prelungirea licenţei prin cablu a televiziunii Pro TV cu încă nouă ani.

Publicitate

Televiziunea a fost reprezentantă în faţa membrilor CNA de Florin Turcilă.  

„Venim după o lungă perioadă de funcţionare pentru prelungirea licenţei canalului Pro TV. Ce vă pot spune, în afara de lucrurile care sunt evidente, este că şi de data aceasta reiterăm, cel puţin promisiunea, dacă nu certitudinea, faptului că vom rămâne acelaşi post iubit de o mare parte din populaţie. Este un post care are un caracter local, ceea ce considerăm că în epoca actuala este din ce în ce mai important având în vedere asaltul producţiilor din afara României”, le-a spus Turcilă membrilor CNA. 

El a mai adăugat:

„Încercăm să aducem de fiecare dată noutăţi în grila noastră de programe. Din toamna aceasta vom lansa noi producţii care nu au mai fost difuzate în România, producţii locale (...). 

Aş putea să menţionez din viitorul apropiat câteva producţii pe care le vom avea, pe lângă cunoscutele Visuri la cheie, Vocea României, avem, din nouk după o lungă perioadă MasterChef. Avem şi producţii noi, cum ar fi Scara B şi să nu uităm, mai ales în această perioadă, Ştirile Pro TV care vor fi, sperăm noi, la mare înălţime având în vedere evenimentele care ne aşteaptă.”

Solicitarea Pro TV a fost votată în unanimitate de membrii CNA

Pro TV, care mai are şi o licenţă prin satelit, a primit licenţă prin cablu în anul 2015, după cum Paginademedia.ro a relatat la momentul respectiv. Solicitarea de licenţă venea chiar înaintea opririi emisiei analogice. 

Pro TV SRL, societatea care operează televiziunea, deţine 11 licenţe audiovizuale, 2 Servicii Media Audiovizuale la Cerere (Voyo şi Pro TV Plus) şi 1 aviz de retransmisie. 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

sus