Skip to main content

Încă o victorie pentru Chefi. Tribunalul respinge cererea Antenei ca Florin Dumitrescu să nu apară la MasterChef

 
Încă o victorie pentru Chefi. Tribunalul respinge cererea Antenei ca Florin Dumitrescu să nu apară la MasterChef

După Sorin Bontea şi Cătălin Scărlătescu, a venit rândul lui Florin Dumitrescu la instanţă. Tribunalul Bucureşti a respins astăzi ordonanţa preşedinţială înaintată de Antena Group pentru a-l opri pe Dumitrescu să apară în emisiunea MasterChef de pe Pro TV, concurent al show-ului Chefi la Cuţite.

Publicitate

În acelaşi proces a fost atrasă şi televiziunea Pro TV, care a încheiat un contract cu cei trei chefi pentru a prezenta emisiunea MasterChef. 

Totodată, instanţa a decis să oblige Antena la plata unor cheltuieli de judecată, la fel ca şi în cazul celorlalţi doi Chefi. Mai exact, ar trebui să-i plăteasc în jur de 2.300 de euro către Pro TV şi aproximativ 3.500 către Florin Dumitrescu. 

Decizia nu este definitivă şi poate fi atacată cu apel. 

Amintim că Antena a pornit o ploaie de acţiuni în instanţă împotriva celor trei Chefi după ce aceştia au refuzat să mai filmeze sezonul 13 al emisiunii cooking-show. Aceştia nu şi-au mai dorit să continue filmările invocând motive legate de oboseală. Antena producea câte două sezoane ale emisiunii pe an, fiecare sezon având numeroase difuzări pe săptămână. 

Acţiuni prin care fie voiau să-i oblige pe Chefi să revină pentru a filma emisiunea, sau pentru presupuse încălcări ale contractului. Şi Chefi au dat Antena în judecată întrucât, spuneau aceştia, nu au fost plătiţi pentru sezonul 12 Chefi la cuţite, cel care a fost difuzat în toamna anului trecut. 

Totul a culminat după ce Pro TV a anunţat că i-a cooptat pe cei trei Chefi pentru a se alătura proiectului MasterChef, cel care i-a şi consacrat. Antena a decis noi procese, de data aceasta şi împotriva Pro TV. 

Primele decizii au fost date deja în favoarea Chefilor: 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Dana Dana
    Bravo Chefi va asteptam si in Scotia la Macallen Distilery unde fratii Roca deschid un restaurant in colaborare cu Maccalen acolo f&b Manager e Ivonna o romanca din Bistrita e prima colaborarea a fratiilor Roca in afara Spaniei
  • Radu Radu
    Antena și Mona o combinație letală. Bravo șefi. După ce PRO TV îi crește Antena îi corupe pe urma se plânge și aruncă ***. Hai sictir Antena ***!

Trimite un comentariu

sus