Skip to main content

EXCLUSIV. Pro TV a cumparat un nou format international. Despre ce e vorba? Un reality-show intr-un castel! (VIDEO)

 
EXCLUSIV. Pro TV a cumparat un nou format international. Despre ce e vorba? Un reality-show intr-un castel! (VIDEO)

EXCLUSIV Paginademedia.ro. Pro TV a cumparat licenta pentru un nou reality-show international. In noua emisiune, actiunea se desfasoara intr-un castel. Despre ce este vorba?

Publicitate

Licenta pe care Pro TV a cumparat-o se numeste The Traitors - Tradatorii, si este o productie la origine olandeza (De Verraders). In Statele Unite, primul sezon a fost difuzat in 2023, cu actorul Alan Cumming prezentator

Filmat intr-un castel din Scotia

Actiunea noului reality-show are loc intr-un castel din Scotia (Ardross Castle), unde 20 de concurenti - 10 cunoscuti, 10 oameni obisnuiti - se lupta pentru premiu. 

Formatul, pe scurt: 

- 20 de concurenti merg in castel unde trec prin diverse emisiuni. Toti intra in castel ca The Faithul/Cei corecti, iar o parte dintre ei (alesi de catre gazda emisiunii in secret) sunt The Traitors/Tradatorii. Tradatorii se intalnesc si uneltesc astfel incat sa ii elimine pe cei Faithful.

- concurentii trebuie sa gaseasca si sa ii elimine pe cei "tradatori"

- la mesele rotunde, jucatorii voteaza pe cine sa elimine, cine este suspect ca este "Tradator" si abia cand este eliminat, concurentul va spune care ii este "afilierea": Tradator sau Drept.

- daca la final cei Corecti ii elimina pe toti Tradatorii, isi impart banii intre ei. La fel daca cei (sau cel ramas) este de partea Tradatorilor. 

Formatul The Traitors este prezent in peste 25 de tari, scrie site-ul Deadline, care noteaza, pe langa Romania, emisiunea ajunge pentru prima data si in Africa, dupa ce a fost cumparat de o companie din Cape Town.

Pe langa dealul cu Pro TV pentru Romania, alte tari care au cumparat recent formatul sunt Italia (Prime Video) si Spania (prin Atresmedia).

Stephen Driscoll, EVP EMEA and Co-Productions All3Media International, care vinde formatul, citata de Deadline:

"Sunt încântat să urez bun venit noilor parteneri din familia The Traitors din EMEA. Suntem incantati să-i avem pe The Traitors pe un nou continent cu Primedia Studios în Africa de Sud, precum şi să-i întâmpinam parteneri nostri Prime Video, Atresmedia TV şi Pro TV, care au un istoric impresionant în furnizarea de formate de divertisment de succes pe teritoriile lor."

VIDEO 1. Trailerul emisiunii The Traitors din SUA

VIDEO 2. Trailerul emisiunii The Traitors de pe BBC

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

sus