Skip to main content

Radio Tanănana s-a închis. „Suntem în imposibilitatea de a continua emisia staţiei”

 
Foto: Facebook Tananana
Foto: Facebook Tananana

Postul de radio Tanănana (fostul Activ EFEM), care de-a lungul timpului a găzduit nume precum Ciprian Muntele şi Vlad Craioveanu, s-a înshis. Anunţul a fost făcut de echipa postului de radio pe pagina de Facebook.

Publicitate

„Dragi ascultători, oameni TaNăNaNa, Povestea radio TANANANA se încheie. În momentul de faţă suntem în imposibilitatea de a continua emisia staţiei în #FM cât şi în mediul online. Ştim că vă anunţasem începerea unui nou sezon de #radio, ştim că urma să revenim #instarederadio, însă ultimele decizii interne ne împiedică să continuăm.

Vă mulţumim enorm pentru toata susţinerea de care aţi dat dovadă în toţi aceşti ani. Suntem cei mai norocoşi realizatori de radio cu un asemenea public ca voi, iar pentru asta vă suntem recunoscători.

Vă mulţumim pentru tot şi toate, rămânem cu voi în suflet şi cu voi #instarederadio în istoria radioului românesc”

Postul de radio şi-a pierdut în urmă cu trei ani frecvenţa de Bucureşti (92,7 FM), din cauza unor chestiuni procedurale. Postul a continuat să emită în online şi în zonele unde mai deţine frecvenţe: Hunedoara, Huşi, Medgidia, Timişoara şi Târgovişte. 

Activ EFEM şi-a schimbat numele în Tanănana în anul 2015 cu mai mulţi „foşti” de la radio Guerrilla, cum ar fi Vlad Craioveanu, Mircea Oculeanu, Bogdan Şerban şi Călin Gheorghe. Amintim că Guerrilla îşi pierduse frecvenţele cu doi ani înainte. 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

sus