Skip to main content

Temporar. Radu Andrei Tudor îl va înlocui pe Christian Sabbagh la Ştirile Kanal D

 
Temporar. Radu Andrei Tudor îl va înlocui pe Christian Sabbagh la Ştirile Kanal D

Temporar. Jurnalistul Radu Andrei Tudor va prezenta ştirile serii de la Kanal D, timp de o săptămână. Radu Andrei Tudor îi va ţine locul lui Christian Sabbagh, deoarece în urmă cu două zile jurnalistul a anunţat că va lua o scurtă pauză de la prezentarea jurnalului, pentru a merge cu fiul său la tratament în Viena.

Publicitate

Începând de astăzi şi până vineri, Radu Andrei Tudor îi va ţine locul colegului său Christian Sabbagh la cârma jurnalului de la ora 19.00, la Kanal D.

Radu Andrei Tudor este gazda grupajului informativ NewsTime, care se difuzează de luni până vineri, de la 20:00, la Kanal D2.

„De luni până vineri, de la ora 19:00, pe Kanal D, Radu Andrei Tudor, prezentatorul jurnalului NEWSTIME de la Kanal D2 va fi la cârma Ştirilor Kanal D săptămâna aceasta”, a anunţat televiziunea pe Facebook.

Şi jurnalistul Christian Sabbagh a anunţat la rândul său că va lua o pauză de la televiziune. 

Sabbagh:

„O perioadă scurtă nu voi mai prezenta ştirile. Cu unii dintre dumneavoastră, probabil mă voi vedea la Viena, cu totul întâmplător pe stradă.

Încerc un tratament inovativ pentru fiul meu, care este diagnosticat cu autism. Indiferent de problemele mele, rămân acelaşi jurnalist, doar că trebuie să iau o pauză”.

Despre Radu Andrei Tudor:
  • Are o experienţă de peste 15 de ani în media, în domeniul ştirilor de televiziune
  • A prezentat principalul telejurnal al TVR, din aprilie 2019 până la venirea la Kanal D2, precum şi Telejurnalul matinal TVR 1 timp de cinci ani
  • Tot la TVR 1 s-a aflat la cârma emisiunii Pulsul Zilei, un format de infotainment, în Prime Time
  • Si-a început cariera ca redactor şi prezentator de Ştiri la Radio 1, în Piatra Neamţ, oraşul sau natal şi a activat şi la Europa FM, Radio 21, Digi FM şi PRO FM.

Citeşte şi: Oficial! Kanal D a anunţat că prezentatorul Radu Andrei Tudor vine la Kanal D2

 
Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus