Skip to main content

Comediantul Radu Bucălae, în distribuţia Mentorii, produs de Untold

 
Comediantul Radu Bucălae, în distribuţia Mentorii, produs de Untold

Cunoscut pentru show-urile sale de stand-up comedy, dar şi prin prestaţiile de la iUmor (a fost finalist în sezonul patru), Radu Bucălae se alătură distribuţiei Mentorii, primul lungmetraj produs de casa de producţie a Untold.

Publicitate

Ce rol va avea?

În film, Radu Bucălae joacă rolul celui de-al treilea mentor, Robby Anonimul, care este specializat în planningul de business, investiţii financiare şi în tehnologie crypto. 

Bucălae a mai participat la emisiunea Te cunosc de undeva şi face parte din echipa matinalului de weekend SuperNeatza cu Răzvan şi Dani.

Comediantul va da viaţă unui personaj principal, alături de alte nume de cunoscute precum Loredana Groza, Dorian Popa şi Cătălin Bordea. Filmările pentru comedia Mentorii vor începe pe 15 august 2024.

Dacă Sandra Senzorial (pusă în scenă de Loredana Groza) lucrează cu energia şi sufletul, iar Flex Barbarul lucrează cu fizicul, Robby Anonimul este mentorul care lucrează cu mintea.

Robby Anonimul este influencerul de business şi finanţe ce vine să întregească reţeta prin care Johnny Baltă, jucat de Cătălin Bordea, va încerca să ajungă la succesul deplin. Business planuri, finanţări, investiţii, technologie crypto, sunt concepte pe care Robby Anonimul le stăpâneşte la grad de mentorat, promiţându-le următorilor săi că îi poate învaţă toate aceste lucruri într-un mod rapid, cu eficienţă financiară maximă.

FOTO. Imagini cu actorii Dorian Popa, Cătălin Bordea, Loredana Groza şi Radu Bucălae

Radu Bucălae:

“Toată viaţa am crezut despre mine că sunt un om norocos, iar acest film îmi demonstrează că am dreptate. Este primul meu rol într-un lungmetraj şi nu cred că se putea un debut mai bun. Da, ştiu, nu s-a filmat încă, dar la cum arată scenariul şi echipa, şansele să batem încasările de la Deadpool sunt mari. Chiar m-a sunat Ryan Reynolds dacă mai avem vreun rol şi pentru el, am vorbit cu regizorul Tapciuc şi îl rezolvă.

De ce vrea Ryan să joace şi el, vă întrebaţi? Pentru că e cel mai amuzant scenariu de film care s-a scris în România. S-a muncit la el mai mult de 2 ani şi după ce s-a creat o structură solidă, nişte oameni foarte amuzanţi au presărat glume precum Salt Bae pune sare. Ca să vă faceţi o idee despre Robby, pot doar să vă spun că oamenii vor revedea un personaj de-ale mele, care le place tare mult. Pe lângă scenariu, cast-ul e bombă. Da, asta e exprimarea potrivită, şi până în momentul de faţă nu s-a anunţat complet! 

Pe scurt, sunt norocos, fericit şi entuziasmat să fac parte din filmul Mentorii, preconizez eu, cel mai de succes film de comedie din România din toate timpurile. Parcă şi aud oamenii care ies din sălile de cinema şi spun: Bombă Mentorii.”

Dacă Sandra Senzorial lucrează cu energia şi sufletul, iar Flex Barbarul lucrează cu fizicul, Robby Anonimul este mentorul care lucrează cu mintea. Robby Anonimul este influencerul de business şi finanţe ce vine să întregească reţeta prin care Johnny Baltă, jucat de Cătălin Bordea, va încerca să ajungă la succesul deplin.

“Prezenţa lui Radu Bucălae cu un rol principal în distribuţia filmului nostru reprezintă garanţia umorului smart, de calitate. Zic asta fiindcă am avut deja câteva repetiţii cu Radu alături de Bordea, Loredana şi Dorian.

Ne-am distrat şi am râs mult împreună, ceea ce a contribuit la o atmosferă pozitivă şi creativă. Sunt convins că publicul va fi profund impresionat de interpretarea lor. E o onoare să lucrez cu o distribuţie atât de talentată care înţelege şi livrează atât de uşor mecanismele comice.”, a adăugat Adrian Tapciuc regizorul filmului.

MENTORII este o comedie originală, iar ideea şi scenariul aparţin Magic Maker Media House, casă de producţie ce face parte din grupul Untold Universe. Regizorul acestui film este Adrian Tapciuc.

 Edy Chereji, co-fondator Untold Universe:

“Ne-am dorit ca filmul MENTORII, o comedie, să beneficieze din plin de experienţa unor buni actori ai genului. Bucălae este un actor ca un izvor nesecat de amuzament, având şi o capacitate de improvizaţie extraordinară. Vă garantez că veţi râde cu şi de el, la fiecare scenă!

Povestea din film:

Mentorii spune povestea lui Johnny Baltă, interpretat de Cătălin Bordea, un bărbat mult prea imatur pentru vârsta lui, care întâmplător este viitorul moştenitor al celui mai mare imperiu financiar din ţară: averea tatălui său, Dorin Baltă.

Nemulţumit de superficialitatea fiului său, Dorin îl dă afară din casă după ce acesta face încă un accident de maşină. Mai mult, îi dă o misiune lui Johnny - să demonstreze în maxim şase luni că poate deveni un adult responsabil, capabil să conducă imperiul financiar, altfel va fi dezmoştenit.

Ajutat de sora să Magda, Johnny găseşte o soluţie rapidă şi uşoară pentru a rezolva problema: va fi mentorat de cei mai faimoşi trei influenceri de dezvoltare personală din ţară:  Flex Barbarul - mentorul de fitness şi viaţă sănătoasă (Dorian Popa); Sandra Senzorial - mentorul de wellbeing (Loredana Groza); Robby Anonimul - mentorul de business şi finanţe.

Răsplata de un milion de euro pusă la bătaie de Johnny va stârni o luptă acerbă între cei trei influenceri. Fiecare se va strădui să fie mentorul principal al lui Johnny, împărtăşind din teoriile sale sau încercând să le demonteze pe cele ale concurenţilor. Din aceste conflicte se vor naşte cele mai comice şi neaşteptate momente ale filmului. Finalul va arăta dacă Johnny devine cu adevărat un om schimbat, fie datorită sfaturilor primite de la influenceri, fie datorită lecţiilor proprii pe care le învaţă în cele şase luni.

Citeşte şi: Loredana a renunţat la X Factor pentru un rol în Mentorii, primul film făcut de casa de producţie a Untold

 
 
 

 

 

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus