Skip to main content

Sânziana Negru, prima reacţie în scandalul Lidl: „Încerc şi îmi doresc să mă educ în subiectul risipei alimentare”

 
Sânziana Negru, prima reacţie în scandalul Lidl: „Încerc şi îmi doresc să mă educ în subiectul risipei alimentare”

Influenceriţa Sânziana Negru a avut o primă reacţie, la cinci zile după scandalul plasei de la Lidl. Amintim că influenceriţa şi iubitul ei Ştefan Floroaica au fost surpinşi cum au aruncat o plasă plină cu produse Lidl, neîncepute, imediat după ce au terminat de filmat un promo pentru lanţul de magazine.

Publicitate

Totul s-a întâmplat când Sânziana Negru era la festivalul Electric Castle, unde Lidl este un partener de tradiţie. 

După ce s-a aflat gestul cuplului, internetul a luat foc şi a curs cu critici la adresa influenceriţei, dar şi la adresa Lidl. Primul care şi-a prezentat scuzele şi şi-a asumat întreaga răspundere a fost Ştefan Floroaica, într-un clip pe TikTok, care a depăşit 800.000 de vizualizări. Scandalul a dus şi la o reacţie a companiei Lidl care a decis să întrerupă colaborarea cu Sânziana Negru. 

Ieri a venit rândul Sânzianei să-şi prezinte scuzele. Într-un clip postat pe Instagram, infleunceriţa a recunoscut că a greşit şi le-a spus fanilor, printre altele, că gestul „nu a fost făcut din răutate, nu a fost premeditat, nu a fost gândit şi, mai ales, nu a fost un gest din nepăsare faţă de risipa alimentară.” 

Aceasta a mai spus şi că îşi doreşte să se educe pe subiectul risipei alimentare. „Bineînţeles că încerc şi îmi doresc să mă educ în subiectul risipei alimentare şi dacă pe viitor voi putea contribui într-un mod pozitiv la acest fenoment o voi face.”

Redăm mesajul în continuare:

„Bună, acest mesaj este pentru voi, pentru comunitatea mea şi pentru oamenii cu care am crescut şi am învăţat o perioadă un pic mai lungă decât o zi sau un scroll rapid în feed-ul meu”

Nu o să intru în toate detaliile legate de situaţia in weekendul trecut. Nu pentru că ele nu ar fi importante, ci pentru că nu cred că mai sunt importante acum când toată lumea pare că ştie ce am făcut, care a fost intenţia şi mai ales adevărul sugerat. 

Pot să spun atât: am greşit, a fost un gest pripit, a fost un gest pe care noi nu l-am sesizat în momentul respectiv. Nu a fost făcut din răutate, nu a fost premeditat, nu a fost gândit şi, mai ales, nu a fost un gest din nepăsare faţă de risipa alimentară. 

Am văzut că s-a comentat foarte mult despre lipsa de autenticitae şi autenticitatea este o valoare în care eu cred foarte mult. Pot să înţeleg de ce o parte dintre voi nu credeţi asta, mai cred că fiecare are discernământ să creadă şi să înţeleagă ce consideră. Eu nu cred că putem să punem semnul egal între a avea o valoare şi a face o greşeală.

Bineînţeles că încerc şi îmi doresc să mă educ în subiectul risipei alimentare şi dacă pe viitor voi putea contribui într-un mod pozitiv la acest fenoment o voi face.

Mai cred că educaţia se face cu blândeţe şi cu dragoste, nu cu ură şi cu furie. Iar pentru aceia dintre voi care au lăsat mesaje jignitoare pentru gestul nostru, vă doresc să aveţi parte de iubire în viaţa asta, pentru că este lucrul de care avem cu toţii nevoie ca să evoluăm.

Poate vi se pare că mesajul acesta a venit puţin cam târziu. Zilele acestea au fost ca un moment de freeze pentru mine, în care am stat să mă adun şi să formulez un gând. Şi vreau neapărat să mulţumesc persoanelor care au lăsat aici, şi nu puţine, mesaje de susţinere. M-aţi făcut să mă simt recunoscătoare pentru că sunt acceptată ca un om, şi nu ca o maşinărie perfectă care nu se strică niciodată.”

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

sus