Skip to main content

Antena anunţă record de abonaţi pe platforma Antena Play, dar nu şi cifrele. Care sunt cele mai urmărite show-uri

 
Antena anunţă record de abonaţi pe platforma Antena Play, dar nu şi cifrele. Care sunt cele mai urmărite show-uri

Platforma AntenaPlay, lansată în 2013 de trustul Intact, a înregistrat zeci de mii de abonaţi noi în primele şapte zile de la premiera show-ului Insula iubirii şi peste 4.5 milioane de ore au fost vizionate în luna iulie, potrivit unui comunicat transmis de reprezentanţii postului Antena 1. Postul nu precizează însă numărul total al abonaţilor la care a ajuns platforma de streaming. 

Publicitate

Creşterea vine în contextul lansării reality-show-ului Insula iubirii, una dintre cele mai „discutate” emisiuni în social media, dar şi a unei promoţii. În urmă cu o săptămână, compania de media a anunţat că abonaţii care aleg să-şi facă abonament Antena Play pe un an vor plăti doar 8 luni. 

Care sunt cele mai urmărite emisiuni de pe AntenaPlay?

Insula Iubirii, episoadele exclusive Insula Iubirii (Insula Plus, Bonfire Integral, Fiertzi pe Insulă) şi toate sezoanele show-ului Asia Express, Chefi la Cuţite şi competiţiile sportive (Formula 1, 2 şi 3) sunt doar câteva dintre cele mai urmărite produse ale platformei Antena Play.

Formula 1 a fost produsul de sport preferat al abonaţilor AntenaPlay, în timp ce la nivel de seriale, abonaţii au consumat Golden Boy, Prinţesa fără coroană, Poveşti nespuse sau premiera Iubire sub acoperire.

Filmele dedicate abonaţilor Antena Play au fost la rândul lor în top cu titlurile noi, dar şi cu o serie de producţii consacrate cum ar fi Taximetrişti, Jeane du Barry cu Johnny Depp, Oameni de treabă, seria Pup-o, mă!, Pod Generation cu Emilia Clark, Triangle of Sadness cu Woody Harrelson sau The Killing of a Sacred Deer cu Nicole Kidman, se mai precizează în comunicatul transmis de Antena 1.

Peste 70 de canale sunt disponibile acum în platformă, abonaţii având acces la posturile Antena, canalele must carry, dar şi canale exclusive. 

Antena 1 mai anunţă că până la finalul lui 2024, platforma video AntenaPlay are o serie de premiere şi lansări: Asia Express, Lia – Soţia soţului meu, Chefi la cuţite, iUmor, Bravo, Tată!, meciurile Echipei Naţionale sau noul sezon din Liga Campionilor Asiei. 

Citeşte şi:  După Voyo şi platforma Antena Play va integra lista televiziunilor must carry

Noutăţile Antena Play în luna august, pe Paginadeseriale.ro

 

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus