Skip to main content

Radio Hit FM Braşov are un nou redactor-şef. A lucrat la Antena 3 CNN şi a condus publicaţia Zile şi Nopţi

 
Ioana Mircea, noul redactor-şef Radio Hit FM Braşov
Ioana Mircea, noul redactor-şef Radio Hit FM Braşov

Radio Hit FM Braşov are un nou redactor-şef. Jurnalista Ioana Mircea a fost desemnată să preia conducerea redacţiei de ştiri a postului de radio regional. Noul redactor-şef a mai fost pe aceeaşi poziţie şi în trecut, mai exact la publicaţia Zile şi Nopţi. 

Publicitate

Anterior, ea a ocupat funcţia de redactor de ştiri, în Bucureşti, la Antena 3 CNN, iar în 2022 a fost manager general la un trust de presă din Braşov. Jurnalista a fost implicată în numeroase proiecte de marketing şi PR, la nivel local şi naţional.

„Scopul nostru este să ne informăm publicul cu ştiri cât mai actuale şi relevante, de interes local şi naţional, astfel încât să acoperim cât mai complex această nevoie, de a ştii ce se întâmplă în jur şi ce decizii luate de liderii politici şi din administraţie ne pot influenţa traiul, mai ales în contextul în care informaţia a devenit o nevoie tot mai importantă în ultima perioadă.

Trăim în era comunicării şi a informaţiei. De aceea este important să ne informăm corect din surse sigure, atât noi ca jurnalişti cât şi ceilalţi cetăţeni. Ştirile pe care le prezentăm acoperă mai multe categorii, precum administraţie, politică, social, anchete, cultură, informaţii din trafic, sport, divertisment şi meteo.

De altfel, deviza noastră este “Eşti informat. Ştii de la HIT FM”. Pe această cale dorim să încurajăm cetăţenii din judeţul Braşov să contacteze redacţia HIT FM Braşov dacă au o informaţie care poate fi ştire, pentru că vrem să le facem vocea auzită şi să găsească în noi un sprijin”, a declarat Ioana Mircea pentru Paginademedia.ro.

Ioana s-a specializat la Universitatea Transilvania din Braşov, în cadrul Facultăţii de Sociologie şi Comunicare şi Facultăţii de Muzică.

Educaţia sa include un Master în Gestiunea Campaniilor de Imagine şi specializările Comunicare şi Relaţii Publice, precum şi Pedagogie Muzicală.

De-a lungul carierei, Ioana Mircea a participat la numeroase conferinţe ştiinţifice, unde a prezentat lucrări pe teme de comunicare şi jurnalism.

Noul redactor-şef al Radio Hit FM Braşov îşi propune să îmbunătăţească calitatea conţinutului jurnalistic şi să continue să ţină publicul braşovean la curent cu cele mai relevante şi actuale informaţii locale şi naţionale.

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus