Skip to main content

Marian Râlea, Ana Maria Bărbosu şi Ofelia Popii, printre invitaţii Irinei Păcurariu la Reţeaua de idoli

 
Marian Râlea, Ana Maria Bărbosu şi Ofelia Popii, printre invitaţii Irinei Păcurariu la Reţeaua de idoli

Irina Păcurariu revine cu un nou sezon al emisiunii Reţeaua de idoli. Din 21 octombrie va începe cel de-al 11-lea sezon. Cine e prima invitată care deschide noul sezon?

Publicitate

Actriţa Catrinel Dumitrescu este invitata Irinei Păcurariu în prima ediţie a toamnei. Catrinel Dumitrescu a fost remarcată încă din liceu, pe vremea când frecventa un cerc de teatru.

Regizorul Alexandru Tocilescu a distribuit-o în spectacolul „Svanevit" de August Strindberg, la Teatrul „Maria Filotti" din Brăila. Apoi, a intrat din prima la secţia de actorie a Institutului de Artă Teatrală şi Cinematografică „I.L. Caragiale", la clasa lui Octavian Cotescu.

Din 1990 este angajată la Teatrul Nottara, iar în 2002 a primit Ordinul Naţional pentru Merit, în grad de Cavaler, pentru devotamentul şi harul artistic puse în slujba teatrului românesc.

Emisiunea Reţeaua de idoli se difuzează în fiecare luni, de la ora 21:00, la TVR 2.

Marian Râlea şi Ana Maria Bărbosu, printre invitaţii sezonului 11

Printre personalităţile invitate în sezonul cu numărul unsprezece Reţeaua de Idoli se numără gimnasta Ana Maria Bărbosu, actriţa Ofelia Popii, artistul Mircea Cantor sau „magicianul" Marian Râlea.

Irina Păcurariu:

„Reiau Reţeaua de Idoli cu invitaţi care n-au nevoie de nicio prezentare. Majoritatea au un nume care face istorie într-un domeniu anume.

După mai mult de 100 de ediţii de la debutul acestui proiect, rămân la fel de sedusă de naturaleţea şi generozitatea acestor oameni care inspiră şi au puterea de a motiva".

Catrinel Dumitrescu:

„Meseria mea a fost singura oază de aer, lumină şi verdeaţă. Ne bucurăm de afecţiunea publicului, pentru că se simte. În curând, urmează să se sărbătorească 75 de ani de teatru brăilean „Maria Filotti".
 
Am fost invitată şi m-am minunat când am realizat că premiera cu „Svanevit" a avut loc exact în momentul în care Teatrul „Maria Filotti" din Brăila aniversa 25 de ani. Asta înseamnă că au trecut 50 de ani... nu ştiu... unde sunt? Nu i-aţi văzut, că eu habar nu am când au trecut...".
 

 

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus