Skip to main content

Plecare importantă din Ringier. Şeful financiar, de 17 ani în companie, părăseşte grupul

 
Plecare importantă din Ringier. Şeful financiar, de 17 ani în companie, părăseşte grupul

Plecare de la Ringier. Richard Toth, CFO al Ringier România si al altor societăţi ale Grupului, părăseşte compania după o colaborare de 17 ani. Anunţul a fost făcut de Andrei Bereandă, devenit recent Managing Director Ringier, într-un mesaj intern obţinut de Paginademedia.ro. Mesajul menţionează că Toth se va îndrepta către „noi provocări pofesionale”.

Publicitate

„După mai bine de 17 ani de activitate, Richard Toth, CFO al Ringier România si al altor entităţi ce aparţin Grupului, a decis să părăsească organizaţia, începând de mâine, 26 Iulie 2024, pentru a da curs unor noi provocări profesionale”, arată mesajul obţinut de Paginademedia.ro.

Bereandă a continuat:

„Pe parcursul mandatului său, in calitate de CFO, compania a atins obiective semnificative, inclusiv transformarea fostului tabloid Libertatea într-un brand de news respectat, integrarea şi dezvoltarea Gazetei Sporturilor, precum şi creşterea celor două platforme de tip marketplace, eJobs şi imobiliare.ro

În numele întregii companii, doresc să îi mulţumesc lui Richard pentru angajamentul, dedicarea şi munca depusă, care au contribuit la succesul Ringier România. Experienţa şi implicarea sa au fost esenţiale pentru creşterea şi succesul pe care le-am înregistrat. Îi mulţumim lui Richard pentru contribuţia sa valoroasă şi îi dorim succes în proiectele viitoare.

Atribuţiile de CFO pentru companiile din cadrul Ringier Romania, vor fi preluate in perioada urmatoare, interimar, de catre CEO-ul fiecarei companii. In exercitarea acestor atributii, top managementul companiilor Ringier Romania va beneficia de suportul celor trei colege ale noastre: Oana Popa, Gentiana Munteanu si Mirela Timofte.

Ringier România se va concentra in continuare pe expansiunea core business. Vom continua să investim în media locală şi în marketplaces pentru a stimula inovaţia, a oferi produse şi servicii de înaltă calitate şi a aduce maximum de valoare cititorilor, utilizatorilor şi clienţilor noştri.”

Plecarea lui Richard Toth vine la scurt timp după ce alte două nume de la Libertatea şi-au dat demisia. Ioana Vochin, site manager la Libertatea, şi-a anunţat de câteva zile demisia din companie. 

Săptămâna trecută, Oana Tonca, publisher la Libertatea, şi-a anunţat şi ea plecarea, după o experienţă de 17 ani la Libertatea. 

Citeşte şi: O nouă demisie la Libertatea. Ioana Vochin, site manager, pleacă după opt ani de la Ringier. Agitaţie în redacţie pe tema programului de lucru: mai puţin remote, mai mult la birou

Citeşte şi: Plecare de la Ringier. Jurnalistă cu 17 ani vechime la Libertatea, numită recent publisherul ziarului, a demisionat

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

sus