Skip to main content

Ringier reînvie pentru o zi Gazeta Sporturilor pe hârtie. Ediţie specială la 100 de ani de la lansare

 
Ringier reînvie pentru o zi Gazeta Sporturilor pe hârtie. Ediţie specială la 100 de ani de la lansare

Compania Ringier vrea să celebreze 100 de ani de la apariţia brandului Gazeta Sporturilor readucând, pentru o zi, publicaţia în print. Amintim că în urmă cu aproape un an, pe 1 noiembrie, Ringier a decis brusc să renunţe la varianta tipărită a publicaţiei, în contextul unui adevărat război care se ducea între conducerea companiei şi „tabăra” lui Cătălin Tolontan. 

Publicitate

Ediţia sepcială ce marchează 100 de ani de la apariţia Gazetei va putea fi găsită la chioşcurile de ziare sâmbătă pe 14 septembrie 2024. Cele 16 pagini se vor distribui gratuit împreună cu ziarul Libertatea, la chioşcurile din toată ţara.

Este o ediţie inedită ce conţine interviu cu antrenorul naţionalei, Mircea Lucescu, precum şi cu alte personalităţi româneşti. Evenimentul aniversar este punctat editoriale ale celor mai cunoscute voci ale Gazetei şi o incursiune în istoria bogată a uneia dintre cele mai longevive publicaţii de sport din Europa.

Coperte antologice din trecutul ziarului şi poze din arhiva inestimabilă a Gazetei completează ediţia aniversară dedicată tuturor iubitorilor sportului. Aceasta se poate accesa şi online de către toţi cititorii care au un cont creat pe GSP.RO, în secţiunea Gazeta Digitală.

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

sus