Skip to main content

Marina Almăşan şi Dan Helciug prezintă un nou sezon Rivalii, la TVR 2. Emisiunea are o nouă zi de difuzare

 
Marina Almăşan şi Dan Helciug prezintă un nou sezon Rivalii, la TVR 2. Emisiunea are o nouă zi de difuzare

Rivalii, sezon nou. Marina Almăşan şi Dan Helciug se întâlnesc într-un nou sezon al emisiunii Rivalii, difuzată la TVR 2. Totodată, sezonul cu numărul patru aduce câteva noutăţi: programul va fi difuzat în direct şi va putea fi urmărit vinerea, în loc de sâmbăta aşa cum era până acum. 

Publicitate

De asemenea, în fiecare ediţie vor fi difuzate sondaje de opinie hazlii, realizate pe străzile Capitalei de Marina Almăşan, anunţă postul de televiziune.

Echipei Rivalii i se alătură Matei Stănculescu, psiholog care, acum 20 de ani, a avut prima sa apariţie televizată alături de Marina Almăşan în emisiunea Oala sub presiune. El va analiza psihologic „concurenţii", va semnala opiniile greşite şi va formula propriile teste de verificare a modului de a gândi al celor două sexe.

 
Când începe noul sezon?

Primul episod din noul sezon este programat vineri, 25 octombrie, de la ora 20:00, la TVR 2. 

Cine sunt invitaţii?
 
În platoul emisiunii Rivalii vor fi Radu Gheorghe, Ramona Bădescu, Alexandru Ilinca, Camelia Vasilica Săbădean, DJ Stelian, Oana Ioniţă şi trupa ei de dans, iar Mariana Ionescu-Capitănescu se alătură cu un moment artistic.
 
Marina Almăşan:
 
„După trei decenii de la primele mele ieşiri în stradă (care îl fascinau pe şeful meu de atunci, Mihai Tatulici), am decis să reiau „ieşirile în stradă"! Contactul cu omul de pe stradă este plin de revelaţii şi mă bucură foarte mult.
 
De fapt, este şi unul din beneficiile transmisiei în direct: faptul că vom putea intra în direct cu telespectatorii, să-i descoperim acasă la ei, urmărindu-ne emisiunea. Am şi făcut primul sondaj de opinie, duminica trecută, în Obor, când încă era cald afară.
 
Întrebarea a fost una simplă de tot: „Cine munceşte mai mult în casă: femeia sau bărbatul?" Vineri veţi vedea care este părerea "străzii"!".
 
La fel ca în sezonul precedent, nu vor lipsi momentele artistice, iar invitaţii sunt vedete din domenii diferite, alături de persoane obişnuite.

Invitaţii, moderatorii şi chiar publicul sunt parte în dezbaterile dintre cele două echipe, cea a femeilor şi cea a bărbaţilor, iar căpitanii de echipă, Raluca şi Costin, comoderatori, vor ţine legătura cu telespectatorii prin WhatsApp Web.
 
Rivalii a debutat în data de 8 octombrie 2022, la TVR 2. În primul sezon la „cârmă” a fost doar Marina Almăşan, apoi, de sezonul trecut, actorul şi cântăreţul Dan Helciug, solist şi al trupei Spitalul de Urgenţă, care era în juriu, a primit rol de coprezentator.
Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus