Skip to main content

S-a lansat oficial noua publicaţie de sport din grupul HotNews, condusă de Cătălin Ţepelin

 
S-a lansat oficial noua publicaţie de sport din grupul HotNews, condusă de Cătălin Ţepelin

O nouă publicaţie de sport în România. S-a lansat oficial Golazo.ro, un nou site cu ştiri din sport, coordonat de Cătălin Ţepelin, fostul redactor-şef al Gazetei Sporturilor, proiect despre care Paginademedia.ro a scris în premieră încă de săptămâna trecută. 

Publicitate

Alături de Ţepelin mai semnează articole şi alte nume care au fost la GSP, printre care Dan Udrea, care ocupă funcţia de redactor-şef adjunct (ca şi la GSP), Cătălin Tolontan, Theodor Jumătate sau Cristian Geambaşu. În total, vor lucra în jur de 15-20 de jurnalişti la acest proiect, după cum a anunţat Paginademedia.ro

Noua publicaţie are în deschidere un interviu rar cu fostul fotbalist Cristi Chivu. „A vorbit despre Mutu, Mourinho şi Hagi aşa cum nu îi cunoaştem, despre momente în care a fost literalmente aproape de moarte, perioade de triumf, regrete de la echipa naţională şi lucruri pe care, într-un final, trebuie să le ştim. Chivu n-a fugit de nicio întrebare”, anunţă publicaţia. 

Golazo este un termen de pe stadioane şi din vocabularul comentatorilor sud-americani şi înseamnă un gol senzaţional, memorabil. 

Reamintim că, în toamna anului tracut, Cătălin Ţepelin a fost concediat de conducerea Ringier din poziţia de redactor-şef al Gazetei Sporturilor. Decizia a venit în contextul în care membrii din managementul Ringier au cerut redacţiei (cerere respinsă de Cătălin Ţepelin şi de ziarişti) să vadă înainte de publicare articole despre casele de pariuri care erau şi clienţi de publicitate ai publicaţiei.

Concedierea lui Ţepelin a declanşat o reacţie în lanţ, cu proteste publice ale jurnaliştilor şi ale asociaţiilor de presă, urmată de închiderea ediţiei pe hârtie Gazeta Sporturilor şi de îndepărtarea lui Tolontan de la coordonarea Gazetei Sporturilor. A urmat concedierea lui Tolontan şi de la Libertatea, împreună cu doi dintre redactorii-şefi ai ziarului.

Ulterior, mai mulţi jurnalişti de la Libertatea şi de la Gazeta Sporturilor şi-au dat demisia şi au trecut în grupul care deţine HotNews. Parte la HotNews (printre care Cătălin Tolontan şi Dan Duca), parte la proiectul de sport, parte la un viitor site de Investigaţii, care va fi dezvoltat separat de HotNews (Mirela Neag, Răzvan Luţac, Iulia Roşu, Cristian Andrei, Alexandra Nistoroiu, Medeea Stan, Cristina Radu). În proiectul de investigaţii va intra şi Ioana Moldoveanu (fostă Rise Project).

Citeşte şi: VIDEO EXCLUSIV. Cătălin Tolontan: De ce Hotnews şi nu un proiect propriu Tolo şi echipa? Toate detaliile. Nu va fi (şi) acţionar. În trecut am refuzat acţiuni şi de la Sârbu, şi de la Ringier

Citeşte şi: Cutremur la Libertatea: Cătălin Tolontan, dat afară. La fel două nume de la vârful redacţiei

Citeşte şi: VIDEO. Plecare-şoc de la Gazeta Sporturilor. Cătălin Ţepelin, dat afară de la Gazeta. Jurnalistul a părăsit redacţia în aplauzele colegilor. Are legătură cu industria pariurilor sportive?

Citeşte şi: Răzvan Luţac renunţă la colaborarea cu Libertatea

Citeşte şi: Redactorul-şef Libertatea şi-a anunţat plecarea. Mesajul lui Dan Duca. "Cred că deciziile Ringier sunt greşite nu doar principial şi uman, ci şi strategic"

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

sus