Skip to main content

Luciana Indre revine cu un nou sezon al emisiunii Sănătate cu stil la Prima TV. De când

 
Luciana Indre revine cu un nou sezon al emisiunii Sănătate cu stil la Prima TV. De când

Luciana Indre se întoarce cu un sezon nou al emisiunii Sănătate cu stil. În noul sezon, emisiunea îşi propune să continue cu o serie de ediţii dedicate mamelor şi bebeluşilor.

Publicitate

Primul episod din noul sezon este dedicat monitorizării în sarcină şi analizele necesare pe care trebuie să le facă o femeie.

Prima ediţie începe sâmbătă, 28 septembrie, de la ora 11.00, la Prima TV. Emisiunea este programată o singură dată pe săptămână la Prima TV.

Recent, prezentatoare a devenit mamă pentru prima dată şi are un băieţel pe nume Rafel.

Luciana Indre:

“Cât de mult conteazã informaţia corectã! Îmi dau seama de asta şi mai mult acum, când trăim noi începuturi alături de minunea din viaţa noastră, bebe Rafael. Coincidenţă sau nu, sâmbăta aceasta începem noul sezon Sănătate cu stil cu un material complet despre importanţa monitorizării în sarcină şi analizele necesare.

Iar zilele acestea, am primit şi vizita medicului nostru de familie care a deţinut recordul pentru cei mai mulţi bebeluşi înscrişi la cabinet. Şi, pe măsură ce îmi explica principiile puericulturii, mi-am dat seama cât de puţine ştiu, de fapt, şi câte mituri circulă pe acest subiect.

Paradoxal, deşi avem acces mult mai rapid şi mai uşor la informaţie, ne este tot mai greu să distingem între mit şi realitate, între bine şi rău, între opinii avizate şi simple păreri. Noi, de 9 sezoane încoace, la Sănătate cu Stil, încercăm să aducem pe micile ecrane informaţia corectă.

Fie că vorbim despre boli fizice, despre suferinţe psihice ori despre stilul de viaţă, luăm sfaturi de la cei mai în măsură să le ofere: specialiştii. Aşadar, Sănătate cu Stil revine şi ne propunem să continuăm cu o serie de ediţii dedicate mamelor şi bebeluşilor. Abia aştept să ne revedem în fiecare sâmbătă, de la ora 11:00 pe Prima TV.”

Emisiunea a debutat la Prima TV în octombrie 2020.

Despre Luciana Indre

  • A absolvit Universitatea „Babeş-Bolyai” din Cluj-Napoca
  • A intrat în presă la Realitatea TV (unde era corespondent), în urmă cu 15 ani
  • A fost prezentatoare de ştiri şi a avut o emisiune politică la Look TV

 

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus