Skip to main content

Jurnalista Sanda Nicola, în mişcarea care îl susţine pe Mircea Geoană la prezidenţiale. Prima apariţie, la Antena 3 CNN

 
Jurnalista Sanda Nicola, în mişcarea care îl susţine pe Mircea Geoană la prezidenţiale. Prima apariţie, la Antena 3 CNN

Jurnalista Sanda Nicola, care a lăsat în urmă presa pentru a se dedica vieţii academice, revine pe TV. De data aceasta ca invitat în emisiuni de dezbatere pentru a-l susţine pe Mircea Geoană la preşedinţie.

Publicitate

Sanda Nicola a intrat în mişcarea civică România Renaşte, care îl susţine pe Mircea Geoană la candidatura pentru preşedinţie, iar în această calitate, ea va fi unul dintre comunicatorii care vor apărea la TV. 

„Rolul meu in acest proiect prezidenţial este să comunic oferta politică într-un limbaj cât mai accesibil marelui public, participând la emisiuni de dezbatere şi intrând în confruntări cu reprezentanţii altor candidaţi. E un rol care mă onorează şi pe care mi l-am asumat voluntar”, a explicat jurnalista pe pagina sa de Facebook. 

Sanda Nicola a avut deja o primă apariţie la Antena 3 CNN, în Sinteza zilei din 19 septembrie. 

Sanca Nicola, cu experienţă în TV la posturi precum Digi24, Realitatea TV şi B1 TV, s-a retras din televiziune în 2019 pentru a se dedica studiului. În prezent este asistent universitar, cercetător şi doctor în Ştiinţe la Universitatea din Liège, Belgia, şi publică regulat în reviste ştiinţifice internaţionale articole despre rezilienţa teritorială şi tranziţia la economia verde în zone postindustriale din Europa, evidenţiind legătura dintre dificultăţile de reconversie ale acestor regiuni şi depopularea lor.

„M-am alăturat Mişcării „România Renaşte!” pentru că îmi doresc să contribui cu experienţa mea la un nou proiect de ţară, atât de necesar României în acest context istoric complicat. Neîncrederea oamenilor într-un viitor mai bun vine din faptul că suntem într-o tranziţie continuă, dar fără un orizont clar şi un plan pentru a ajunge la destinaţie. Vreau să ajut la refacerea unei noi identităţi a comunităţii noastre de limbă şi credinţă din ţară, şi de peste graniţe”, a explicat Sanda Nicola. 

Din aceeaşi mişcare, România Renaşte, face parte şi profesorul Dumitru Borţun, doctor în filosofie şi profesor universitar la SNSPA. 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

sus