Skip to main content

Soţul Sandei Stoicescu, prezentatoarea Observator 19 la Antena 1, candidat PSD la parlamentare. La fel şi fosta jurnalistă Carmen Avram

 
Sursa foto: Facebook Sergiu Constantinescu
Sursa foto: Facebook Sergiu Constantinescu

Sergiu Mircea Constantinescu, soţul Sandei Stoicescu, prrezentatoarea principalului jurnal de ştiri de la Antena 1, este candidat la alegerile parlamentare pe listele PSD la Tulcea, anunţă G4Media

Publicitate

La începutul acestui an, G4Media.ro dezvăluia faptul că, tot pe filieră PSD, Constantinescu, şi el angajat al acestui trust, fusese numit în funcţia de membru al Consiliului de Administraţie al SC Telecomunicaţii CFR SA, poziţie remunerată lunar cu 11.457 lei brut. El a ocupat acest post până în aprilie 2024. Telecomunicaţii CFR este o societate subordonată Ministerului Transporturilor.

Contactat de G4Media.ro, Constantinescu s-a rezumat să declare că ”Este o decizie personală, mai mult nu comentez”.

Într-o postare de pe contul său de Facebook legată de candidatură, el a scris, în urmă cu câteva ore, că ”De astăzi, intru în arena politică şi candidez în echipa PSD Tulcea pentru Parlamentul României, Camera Deputaţilor. Sunt convins că voi fi de folos în echipa preşedintelui Horia Teodorescu pentru a continua, din Parlament, proiectele pentru dezvoltarea judeţului. Vin cu încredere şi sinceritate în faţa voastră. Voi folosi tot ce ştiu din experienţa mea de peste 25 de ani pentru a face bine, voi învăţa lucrurile pe care nu le ştiu, voi rămâne cu picioarele pe pământ şi smerit. Mulţumesc pentru încredere”.

La aceste alegeri parlamentare, în urma unui protocol semnat de liderii acestor formaţiuni, mai mulţi membri ai Partidului Umanist Social Liberal (PUSL), fondat de Dan Voiculescu, candidează pe locuri eligibile de pe listele PSD.

Pentru scrutinul din noiembrie, în urma unor negocieri cu PSD, această formaţiune a obţinut pentru membrii săi cinci poziţii eligibile pe listele social-democraţilor de la Cameră şi Senat: Cristian Popescu Piedone, Lavinia Şandru, Graţiela Gavrilescu, Daniel Ionaşcu şi Bogdan Ciucă, surse din mediul politic susţinând că cel din urmă va prelua şefia uneia dintre cele mai importante comisii din Camera Deputaţilor, cea Juridică, până recent condusă de avocata Laura Vicol.

La rândul ei, Carmen Avram – fostă jurnalistă la Antena 3, a fost desemnată zilele trecute pe o poziţie eligibilă a PSD Bucureşti la Camera Deputaţilor.

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

sus