Skip to main content

FOTOREPORTAJ. Am fost pe platourile de filmare ale serialului Scara B. Dragoş Buliga, producător: „Decorul a fost construit în patru luni, cu scenograf, cunoscut pentru Wednesday”

 
Foto: Paula Stoica
Foto: Paula Stoica

FOTOREPORTAJ. Paginademedia.ro a fost pe platourile de filmare ale serialului Scara B, noua producţie care va începe în data de 12 septembrie la Pro TV. Venim cu detalii despre noua producţie, un fotoreportaj, plus un interviu cu producătorul Scara B.

Publicitate

În spatele acestui serial de comedie stă Dragoş Buliga, producătorul Las fierbinţi, iar Dan Rădulescu şi Bogdan Cotleţ sunt scenariştii şi totodată cei doi actori fac parte şi din distribuţia serialului.

Scara B este o comedie care explorează viaţa cotidiană a vecinilor dintr-un bloc, din Bucureşti, cu diferite situaţii dintre locatari. Echipa de producţie a construit special, în Popeşti-Leordeni, un decor care reproduce un bloc (scara de bloc şi apartamentele). Înainte de premiera care va avea loc în câteva zile, Paginademedia.ro a vizitat locuinţele „locatarilor” din Scara B.

Pentru acest decor s-a lucrat patru luni şi la el a contribuit scenograful Şerban Porupca, cunoscut pentru decorul din Wednesday, ne-a povestit Dragoş Buliga.

Personajele din serial: ca în multe blocuri, bătrânul morocănos, familia tradiţională, burlacii semi-convinşi şi studentele cu obiceiuri... neortodoxe.

Primul episod din Scara B va avea premiera joi, 12 septembrie, de la ora 21.30, imediat după Las fierbinţi.

Paginademedia.ro vă prezintă imagini de pe platourile de filmare ale producţiei Scara B

Foto: Paula Stoica

Pe lângă Dan Rădulescu şi Bogdan Cotleţ care fac parte din proiect, distribuţia serialului este completată de nume precum Ana Dinicu, Alex Bogdan, Diana Dumitrescu, Ana Ciontea.

Paginademedia.ro: Care e povestea serialului?

Dragoş Buliga: Este un microunivers construit într-o scară de bloc. Sunt toate tipologiile pe care le-am întâlnit în copilărie, plus personaje inspirate din viaţa reală - majoritatea sunt reale.

Paginademedia.ro: Scenariul a fost scris cu anumiţi actori în minte?

Dragoş Buliga. Da. Aproape şase dintre ei i-am ştiut de la început iar restul au venit pe parcurs.

Am făcut casting câteva luni de zile, iar serialul l-am pregătit timp de doi ani jumătate împreună cu Dan Rădulescu şi Bogdan Cotleţ, scenariştii.

Paginademedia.ro: Care sunt primele şase persoane?

Dragoş Buliga: Nu aş vrea să vă spun care sunt, pentru că s-ar simţi ceilalţi puţin aiurea şi îi iubesc pe toţi foarte mult, şi toţi sunt extrem de buni aşa cum aţi văzut şi cum o să vedeţi mai departe.

Paginademedia.ro: În cât timp aţi construit decorul?

Dragoş Buliga: A durat patru luni. Este cel mai mare decor construit vreodată pentru un serial românesc.

Scenograf a fost Şerban Porupca, cunoscut pentru Wednesday şi alte filme şi seriale foarte mari. Plus o echipă foarte mare de oameni care au lucrat la absolut fiecare detaliu.

Paginademedia.ro: Aţi contribuit cu vreo idee la decor?

Dragoş Buliga: Sigur. Într-unul dintre apartamente este dulapul fetelor mele cu care au crescut şi l-am adus aici.

Paginademedia.ro: A fost greu să faceţi rost de anumite obiecte din decor?

Dragoş Buliga: Toate sunt aduse ori de la prieteni ori din târguri. 

Paginademedia.ro: Cum credeţi că o să fie primit acest serial?

Dragoş Buliga: Sper să fie primit foarte bine în timp, cu răbdare. Are nevoie de răbdare, trebuie să se ataşeze lumea de personaje.

VIDEO. Secvenţe din Scara B

Citeşte şi: Încă un serial se va vedea în toamna aceasta la Pro TV. „Scara B”, o comedie semnată de Dragoş Buliga, producătorul Las fierbinţi

 
Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro Autor: Paula Stoica Paula.Stoicapaginademedia.ro
viewscnt

sus