Skip to main content

Schimbare la matinalul Metropola TV. Prezentatorului Bogdan Acatrinei i se alătură două colege noi: o actriţă care a jucat în serialul Profu' şi un fotomodel

 
Schimbare la matinalul Metropola TV. Prezentatorului Bogdan Acatrinei i se alătură două colege noi: o actriţă care a jucat în serialul Profu' şi un fotomodel

Schimbări la matinalul Metropola TV. După ce în urmă cu trei luni televiziunea anunţa că se orientează pe monden, acum, matinalul vine cu noi schimbări în formula de prezentatori. Vor fi două gazde noi: o actriţă şi un fotomodel.

Publicitate

În noua formulă, Bogdan Acatrinei (actor la Teatrul Tudor Vianu din Giurgiu) va avea două colege noi. Este vorba despre Diana Gucea (fotomodel) şi Meda Topîrceanu (a jucat în serialul „Profu'” şi este actriţă la Teatrul Naţional şi Teatrul Evreiesc de Stat. Meda este strănepoata poetului George Topîrceanu.

De asemenea, Meda Topîrceanu este actriţa din spatele momentului cu holograma Draga Olteanu Matei de la „Protevelion 2024”.

Citeşte şi: INTERVIU. Pentru momentul de umor cu holograma Draga Olteanu Matei, producătorii Pro TV au avut nevoie şi de o actriţă. Iar preselecţia a fost câştigată de Andra Meda Topîrceanu

Schimbarea are loc în contextul în care Georgia Dascalu, colega lui Bogdan Acatrinei, a intrat în concediu de maternitate.

De când se alătură noile gazde?

De luni, 3 iunie, Monden Matinal va intra pe post cu noua componenţă de prezentatori. La fel ca până acum, matinalul este progrmat de luni până vineri, de la ora 08.00 la 11.00.

Bogdan Acatrinei:

„Începe un nou capitol pentru Monden Matinal. În urmă cu fix 3 luni porneam cu mult entuziasm acest nou proiect, dar cum nouă ne plac provocările, deja pregătim surprize pentru telespectatorii noştri.

Exact, colege, pentru că începând cu 3 iunie, voi împărţi pupitrul matinalului împreună cu Meda Topîrceanu şi Diana Gucea (...).”

 Diana Gucea:

„Energia bună vine de dimineaţă şi cu asta ne începem şi noi ziua, şi te invităm şi pe tine să te destinzi alături de noi. Ştiri picante, ultimele noutăţi din lumea mondenă...”

Meda Topîrceanu:

„Matinal, Monden Matinal! Provocarea cea mai mare vine din titlul emisiunii, un matinal, dar şi monden, asta înseamnă că e cu intrigă, cu scandal, cu concluzii aspre, dar şi pline de umor (...).” 

Citeşte şi: Metropola lui Pandele se orientează pe cancan: „va fi un regal de ştiri mondene”! Emisiuni noi în această direcţie

 
Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus