Skip to main content

VIDEO. Ce spune Selly despre colaborarea cu Nordis: „Nu am încasat niciodată niciun leu de la Nordis”

 
VIDEO. Ce spune Selly despre colaborarea cu Nordis: „Nu am încasat niciodată niciun leu de la Nordis”

Influencerul Selly a comentat situaţia Nordis, după ce mai multe voci l-au arătat cu degetul că a promovat dezvoltatorului imobiliar.

Publicitate

Influencerul a apărut în urmă cu trei ani într-un clip de promovare pentru Nordis. Iar clipul a început să circule intens în online după ce a explodat scandalul Nordis, pornit de o investigaţie a publicaţiei Recorder, care a arătat că mai multe persoane care ar fi plătit aproape integral apartamente pe care în final nu le-au mai primit. 

„Despre Nordis şi despre promovarea a acestui proiect care de fapt a fi o foarte mare escrocherie, am şi eu câteva lucruri de spus, pentru că e multă lume supărată pe mine pe acest subiect. (...)

Nu am încasat niciodată niciun leu de la Nordis sau de la altă firmă din grupul Nordis. Am avut o sinură colaborare cu ei în anul 2021. Mai exact în luna iunie a anului 2021, este foarte importantă data la care a fost acestă colaborare.

Acea colaborare a fost una de tip barter, nu a fost plătită. Mai exact, aveam nevoie pentru un videoclip muzical, al piesei 5gang să filmez într-o locaţie luxoasă. Şi m-am interesat să filmez în recepţia pe care o aveau ei pe Aleea Alexandru. Aveau o recepţie care era foarte mare, luxos mobilată. Mi-am dorit să folosesc acea recepţie, iae ei mi-au propus la schimb ca în loc să plătesc dacă vreau să promovez Nordis pe Instagram în schimbul închirierii pentru filmare două zile a acestei locaţii.”

Selly a prezentat apoi şi contractul dintre el şi compania Nordis. Contract care arată că influencerul trebuia să promoveze Nordis pe Instagram în şase postări de tip Insta Story. „Va promova modelul de business al Nordis Group şi al ansamblului rezidenţial Nordis”, arată contractul. 

În plus, brandul Nordis trebuia să se vadă pentru două secunde şi în videoclipul filmat. 

„Înainte de iunie 2021, puteţi să verificaţi şi singuri acest lucru, veţi vedea că nu găsiţi absolut niciun lucru negativ despre Nordis. Nu exista atunci în spaţiul public niciun fel de indiciu că ar fi vorba de o fraudă. (...) La momentul respectiv nu exista niciun indiciu rezonabil că ar fi vorba de o escrocherie, de o fraudă, de o firmă neserioasă.”

Selly spune că acum regretă colaborarea cu compania Nordis: 

Acum, cu informaţiile de astăzi, îmi pare rău că am făcut acea promovare? Da, îmi pare rău. Îmi pare foarte rău dacă cineva în urma story-urilor mele a decis să semneze o promisiune de vânzare-cumpărare şi ulterior să-şi piardă banii la treaba asta. Am greşit cu cvea? Nicio secundă.

Este perfect rezonabil şi sunt de acord cu toţi cei care spun că un influencer ar trebui să verifice produsele pe care le promovează, să-şi facă acest „dew diligence”, această verificare înainte.

Sunt totalmente de acord cu voi, influencerii au o responsabilitate faţă de ceea ce promovează şi ar trebui să facă verificări înainte să promoveze un brand.

Dar în absenţa vreunor indicii concrete că ar fi vorba de o fraudă şi aşa mai departe, eu consider că nu ai cum să blamezi un influencer pentru că a promovat ceva ce mai târziu s-a dovedit a fi o ţeapă, pentru că şi influencerul acela e şi om ca şi tine.”

Clipul postat de Selly pe TikTok, în continuare:

 

@selly

legat de controversa NORDIS

♬ original sound - selly

Videoclipul filmat în sediul Nordis

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

sus