Skip to main content

VIDEO. Serialul românesc Adela, produs de Ruxandra Ion, ajunge în Statele Unite, dublat în spaniolă. Primele imagini

 
VIDEO. Serialul românesc Adela, produs de Ruxandra Ion, ajunge în Statele Unite, dublat în spaniolă. Primele imagini

Seriale româneşti, importate în toată lumea. Serialul Adela, difuzat de Antena 1 şi produs de Ruxandra Ion, a ajuns să fie difuzat în Statele Unite, pe un canal de telenovele. Televiziunea se numeşte Todo Novelas, Más Pasiones şi este disponibilă în Statele Unite pe platforme de streaming precum Fire TV, Roku sau Canela TV. 

Publicitate

Televiziunea a lansat şi un promo ce anunţă serialul, în care se poate observa că producţia este dublată în limba spaniolă.  

Serialul Adela a avut premiera la Antena 1 în ianuarie 2021 şi este o adaptare după producţia turcească Bahar, viaţă furată. Din distrbuţie fac parte actorii Mara Oprea, Oana Moşneagu, Alecsandru Dunaev, Marian Râlea, Anca Sigartău şi Mihai Călin.

Adela urmăreşte povestea celor două surori, Adela şi Andreea, care au împărţit totul încă din copilărie. Cele două află într-o zi că una dintre ele este în realitate fata unui om bogat şi că destinul ei este menit să fie cu totul altul.

Mama celor doua fete, o femeie avară şi rea, dar plină de farmec şi umor, o trimite pe fiica ei adevarată, Andreea, în lumea bogaţilor.

Astfel, Andreea îşi asumă identitatea surorii ei, Adela, şi se mută din mahala într-o vilă luxoasă la Snagov, proprietatea magnatului media Paul Andronic.

Serialul Adela are patru sezoane şi un total de 158 de episoade, iar finalul producţiei a fost difuzat pe Antena 1 în decembrie 2022. Adela poate fi urmărit şi pe platforma de streaming Netflix

Toate detaliile despre actorii din Adela, pe PaginadeSeriale.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

sus