Skip to main content

Serial nou la Kanal D. Protagonist: un actor cunoscut pentru rolurile din Totul pentru familia mea şi Destăinuiri

 
foto: nowtv.com.tr
foto: nowtv.com.tr

Serial nou la Kanal D. Inima rebelă (titlul original: Yabani) este noul serial care va intra în grila Kanal D începând de luna viitoare. 

Publicitate

Inimă rebelă îi aduce în distribuţie pe Halit Özgür Sarı, cunoscut pentru rolurile sale din „Totul pentru familia mea" şi „Destăinuiri". El interpretează rolul principal, Yaman, alături de Simay Barlas, bine cunoscută din „Furtună pe Bosfor", care îi dă viaţă personajului Rüya.

Serialul debutează la Kanal D în data de 2 octombrie, la ora 20:00 şi va putea fi urmărit miercuri, joi şi vineri. Odată cu premiera acestei producţii, serialul "Totul pentru familia mea" va putea fi urmărit în fiecare luni şi marţi, de la 20:00, la Kanal D.

Yabani a debutat în septembrie anul trecut în Turcia, la televiziunea Fox. Primul sezon are 37 de episoade, iar pe 14 septembrie a început sezonul doi.

Care e povestea?

Serialul urmăreşte povestea de viaţă a lui Ali, răpit în copilărie şi forţat să lucreze pentru banda care l-a smuls din sânul familiei sale. După ani de suferinţă, Ali îşi schimbă numele în Yaman şi reuşeşte să evadeze, construindu-şi o viaţă nouă alături de trei prieteni devotaţi. 

Însă viaţa lui Yaman ia o turnură neaşteptată atunci când o întâlneşte pe Rüya, o tânără care nu a cunoscut sărăcia, pe care Yaman o percepe ca fiind din cu totul altă lume. După ce o ajută într-un moment de criză, destinul lor se leagă inevitabil, iar Yaman descoperă că iubitul fetei nu este altcineva decât fratele său biologic, Alaz Soysalan.

Prins între două lumi – familia pe care şi-a construit-o pe stradă şi familia de care a fost despărţit – Yaman trece printr-o luptă interioară teribilă. Dragostea pentru Rüya şi conflictul cu fratele său biologic complică şi mai mult situaţia, forţându-l să se confrunte cu adevărul despre sine şi trecutul său.

VIDEO. Inimă rebelă - trailer

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus