Skip to main content

Două seriale româneşti difuzate de Antena 1 intră pe Netflix

 
Bekir Ugur | Dreamstime.com
Bekir Ugur | Dreamstime.com

Platforma Netflix, care a făcut o „tradiţie” în a adăuga titluri româneşti lună de lună, aduce încă două producţii pe platforma de streaming. Sunt două seriale difuzate în trecut de Antena 1. Este vorba despre Lasă-mă, îmi place! Camera 609, serial produs de Ruxandra Ion după un format turcesc, care va fi disponibil pe platforma de streaming din 4 septembrie. Al doilea serial este Mangaliţa, o producţie de comedie în două sezoane, o tentativă de Las Fierbinţi a Antenei 1. 

Publicitate

Serialul Mangaliţa va intra pe Netflix din 25 septembrie

Mangaliţa a fost un fel de Las Fierbinţi produs de Antena 1, care a rezistat în grila postului doar două sezoane. 

Despre Mangaliţa

Primarul oraşului Mangaliţa, Stelian Manole (interpretat de regretatul Teodor Corban), a câştigat toate alegerile de până acum cu unanimitate de voturi. În prezent, el trage sforile să obţină cel de-al optulea mandat consecutiv. A fost prin toate partidele, e uns cu toate alifiile şi ştie toate şmecheriile. Poate să convingă pe oricine să facă orice şi are pe toată lumea la mână cu ceva. Viaţa locuitorilor oraşului Mangaliţa e dată peste cap de intrigile politice, administrative, mafiote şi amoroase ale anturajului extrem de colorat şi comic al domnului primar.

Despre Camera 609

Lasă-mă, îmi place! Camera 609 este o adaptare după producţia turcească Room 309 (titlul original: No 309) şi a fost difuzat de Antena 1 timp de două sezoane în 2023 şi 2024. 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

sus