Skip to main content

Andreea Braşovean şi psihologul Raluca Anton se întâlnesc într-un nou sezon al emisiunii Cu mintea deschisă. Melania Medeleanu şi Andreea Răducan, printre invitaţi

 
Andreea Braşovean şi psihologul Raluca Anton se întâlnesc într-un nou sezon al emisiunii Cu mintea deschisă. Melania Medeleanu şi Andreea Răducan, printre invitaţi

Jurnalista Andreea Braşovean şi psihologul Raluca Anton (doctor în psihologie şi autoarea cărţii „Terapie 1 la 1 cu sinele tău”) se întâlnesc într-un nou sezon al emisiunii Cu mintea deschisă, difuzată la Digi24.

Publicitate

Printre invitaţii noului sezon se numără Melania Medeleanu (fostă jurnalistă), Andreea Răducan (fostă gimnastă) şi Oana Moraru (consultant în educaţie de peste 20 de ani). 

Emisiunea de psihologie Cu Mintea Deschisă poate fi urmărită în fiecare duminică, de la ora 11:30, la Digi24.

Faţă de primul sezon al emisiunii, cel de-al doilea se concentrează asupra unor dezbateri privind fenomene sociale cu impact major pentru publicul larg. Vor fi abordate subiecte despre dependenţe, adaptabilitatea la schimbare, anxietatea legată de şcoală şi altele.

Andreea Braşovean:

"Ne-am propus ca în al doilea sezon să avem discuţii şi mai deschise, care să ne aducă mai aproape de cei care ne urmăresc.

A fost o plăcere ca specialiştii din diferite domenii, cu care am stat de vorbă, să se simtă relaxaţi, ca între prieteni, şi să explice teme care uneori pot părea mai dificile, pe înţelesul tuturor. Ce mi-a plăcut şi sper să simtă şi cei de acasă, este faptul că atmosfera a fost una prietenoasă, iar echipa emisiunii şi mai unită".

 Psiholog Dr. Raluca Anton:

"Pentru mine, acest proiect este un vis care se împlineşte. Mi-am dorit enorm să pot ajunge cu informaţii din psihologie către publicul larg, către cei care nu sunt direct interesaţi de aceste subiecte, cu scopul de a aduce cât mai multă conştientizare asupra importanţei sănătăţii mintale.

Astfel, şi în acest sezon, am gândit alături de colega mea, Andreea Braşovean, un mix de subiecte care să vină atât cu informaţii valoroase, cât şi cu multă speranţă.

Discutăm despre dependenţe, adaptabilitatea la schimbare, anxietatea legată de şcoală şi performanţa, în ceea ce îi priveşte pe copii, despre cum gestionăm banii în cuplu, cum ne ferim de atacurile cibernetice, despre explorarea lumii în care trăim şi multe altele.

Toate sunt abordate atât din perspectiva jurnalistului, cât şi din perspectiva psihologului, cu dorinţa de a aduce cât mai multă bunăstare celor care ne urmăresc."

Despre Andreea Braşovean:

  • Prezintă Ştirile dimineţii, de luni până joi, de la 09.00 la 12.00 
  • Este gazda podcastului „Epic Talk”, un proiect Pagina de Psihologie
  • Şi-a început cariera în presa locală, la Pro TV Târgu Mureş, în 2007
  • Din 2019 este în echipa postului Digi 24

Despre Raluca Anton:

  • Este autoarea cărţii „Terapie 1 la 1 cu sinele tău”
  • A avut rubrica „La Psiholog”, în cadrul emisiunii Drum cu prioritate de la Europa FM
  • Este gazda podcastului „Jocurile Minţii”
  • A realizat seria de podcasturi „Să vorbim despre protecţie”

Citeşte şi: Minutul Paginademedia. Andreea Braşovean, Digi24: „Au fost transmisiuni în care am îngheţat de frig şi mi s-a lipit mâna de microfon”

 
 
Cu mintea deschisă este un program realizat de către jurnalista Andreea Braşovean, în colaborare cu psihologul dr. Raluca Anton şi Magic Maker Media House, casa de producţie a grupului Untold Universe, pentru Digi24.
Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus