Skip to main content

Schimbare la ştirile Kanal D. Silvia Ioniţă pleacă de la postul de televiziune după 15 ani. Cosmin Cernat îi ia locul

 
Schimbare la ştirile Kanal D. Silvia Ioniţă pleacă de la postul de televiziune după 15 ani. Cosmin Cernat îi ia locul

Schimbare la pupitrul Ştirilor Kanal D de weekend. Silvia Ioniţă a încheiat colaborarea cu televiziunea generalistă la care a lucrat încă de la înfiinare, în urmă cu 15 ani. Jurnalista prezenta programele de ştiri din weekend, de la ora 12.00 şi 18.00. Aceasta este a doua plecare de la Ştirile  Kanal D în cursul unei săptămâni. Kanal D anunţa luni că Simona Pătruleasa se retrage din televiziune.  

Publicitate

Locul Silviei Ioniţă va fi luat de jurnalistul Cosmin Cernat, care face parte din echipa televiziunii de mai mulţi ani. El a prezentat în trecut show-uri precum Exatlon sau Insula de 1 milion. A prezentat şi matinalul Radio Impuls. În 2007, când s-a lansat televiziunea Kanal D în România, Cosmin Cernat părăsea TVR pentru a deveni şeful departamentului sport la Kanal D

 „Eu sunt ştirist de formaţie. Am învăţat meserie, în TVR, de la Paul Şoloc, Victor Ionescu sau Ilie Ciurescu; poate pentru cei tineri aceste nume nu sunt cunoscute, dar ei au format mulţi oameni de valoare ca prezentatori. La Kanal D tot la ştiri am început, chiar dacă am făcut productie, radio, comentariu sportiv sau reality show.  Sunt foarte bucuros să le aduc oamenilor informaţia importantă, relevantă în fiecare weekend”, a spus Cosmin Cernat.

În comunicatul în care anunţă numirea lui Cernat la Ştirile de Weekend, Kanal D îi urează Silviei Ioniţă „mult succes în toate proiectele viitoare, fie ele personale sau profesionale”. 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

sus