Skip to main content

Simona Pătruleasa, prezentatoare a ştirilor Kanal D, se retrage din televiziune

 
Simona Pătruleasa, prezentatoare a ştirilor Kanal D, se retrage din televiziune

Simona Pătruleasa, prezentatoare a ştirilor Kanal D, se retrage din televiziune. După mai bine de 14 ani de când este în echipa ştirilor Kanal D, jurnalista părăseşte pupitrul ştirilor pentru a se dedica unor proiecte personale, anunţă postul de televiziune.

Publicitate

„Este un moment emoţionant pentru mine, o alegere pe care am făcut-o pentru a explora şi alte oportunităţi de dezvoltare şi a mă bucura şi de mai mult timp alături de familia mea”, a spus Simona Pătruleasa.

Simona a prezentat Ştirile Kanal D de luni până vineri, de la ora 09.00. Ea a intrat în echipa Kanal D în septembrie 2009.

Înainte de a ajunge în televiziune, Simona Pătruleasa a lucrat ca învăţătoare, timp de şase ani. S-a remarcat ca prezentatoare la pupitrul ştirilor sportive, iniţial la Realitatea TV, apoi la Antena 1, timp de cinci ani.

Prezentatoarea a ajuns în televiziune la îndemnul unor prieteni care au încurajat-o să participe la un casting.

„Nu am crezut la acel moment că, la 30 de ani, pot să încep o nouă carieră, mai ales în domeniul televiziunii. Eu sunt dovadă vie că viaţa este plină de surprize”, a spus ea recent într-un interviu pentru Paginademedia.ro.

Citeşte şi: INTERVIU. Simona Pătruleasa, Kanal D: „Am ajuns în TV la îndemnul unor prieteni care m-au încurajat să particip la un casting”

 
Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus