Skip to main content

Site-ul Cartoon Network se va închide şi în România

 
Site-ul Cartoon Network se va închide şi în România

Site-ul Cartoon Network se va închide inclusiv în România, a confirmat compania Warner Bros. Discovery într-un răspuns pentru HotNews.ro, aceasta afirmând că decizia a fost luată în urma unor analize care au arătat că website-ul nu mai este „un instrument de comunicare eficient”.

Publicitate

Închiderea site-ului Cartoon Network vine după ce Warner Bros. Discovery a renunţat şi la platforma sa de streaming cu desene animate, scrie hotnews.ro.

„Website-ul oficial cartoonnetwork.com va fi închis în perioada următoare, la fel ca site-urile din ţările în care brandul este prezent. Decizia a fost luată la nivel global în urma unor analize care au indicat că website-ul nu mai este un instrument de comunicare eficient”, a notat Warner Bros. Discovery România într-un comunicat remis marţi HotNews.ro.

 
În răspunsul pentru HotNews, Warner Bros. Discovery România nu a precizat o dată până la care va fi închisă varianta în română a site-ului Cartoon Network.

Publicaţia hotnews.ro mai menţionează că închiderea site-ului Cartoon Network nu înseamnă şi închiderea propriu-zisă a televiziunii care a produs desene animate îndrăgite în întreaga lume.

Însă varianta în limba română a site-ului web, înregistrată pe domeniul „.ro”, încă poate fi accesată, deşi mai multe funcţionalităţi ale sale, inclusiv cele care permit vizionarea desenelor animate disponibile pe platformă, nu mai sunt funcţionale.

Cei care au încercat în schimb să acceseze site-ul Cartoon Network în Statele Unite şi alte ţări au fost redirecţionaţi către pagina Max, platforma de streaming creată după fuziunea dintre Discovery şi Warner Bros., doi giganţi americani ai divertismentului, în 2022.

Închiderea site-ului în limba engleză pare să fie o nouă mutare de reducere a costurilor pentru Warner Bros. Discovery în condiţiile în care desenele animate erau disponibile pentru a fi vizionate gratuit pe site-ul Cartoon Network, în timp ce Max este un serviciu contracost, mai notează hotnews.ro.

Articolul integral, pe hotnews.ro

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus