Skip to main content

Platforma de streaming SkyShowtime lansează în România un nou abonament, cu acces la conţinut 4K. Cât va costa şi toate detaliile

 
Víc V. | Dreamstime.com
Víc V. | Dreamstime.com

Pltforma de filme şi seriale SkyShowtime, prezentă în România de mai bine de doi ani, lansează în ţara noastră un nou tip de agonament, Premium, fără reclame, ce va include conţinut 4K UHD.

Publicitate

Abonamentul SkyShowtime Premium va fi disponibil pentru abonaţii din România începând cu data de 29 octombrie şi va avea preţul de 8,99 de euro.

În România, SkyShowtime Premium va fi disponibil alături de celelalte două abonamente actuale ale platformei, Standard cu reclame, care costă 3,99 de euro, şi Standard (fără reclame), care costă 5,99 de euro. 

SkyShowtime găzduieşte titluri precum Yellowstone (toate sezoanele din 1883, 1923 şi Yellowstone).  Platforma anunţă pentru viitor titluri precum Landman (Omul petrolului), Lioness (S2), The Agnecy, The Day of the Jackal (Ziua şacalului), şi programele SkyShowtime Originals Mamen Mayo, Schmeichel, Śleboda.

Noul abonament va oferi acces până la cinci dispozitive simultan. În plus, membrii Premium pot alege până la 100 de titluri pentru vizionare offline.

Monty Sarhan, CEO-ul SkyShowtime a declarat:

„De la bun început, SkyShowtime şi-a luat angajamentul de a le oferi consumatorilor opţiuni variate şi de a livra super divertisment la un preţ avantajos. Ne îndeplinim această promisiune, mai întâi cu abonamentul nostru Standard cu reclame, iar acum cu introducerea noului nostru plan Premium, care le oferă clienţilor toată gama preferată de divertisment SkyShowtime, dar cu funcţii suplimentare, inclusiv mai multe vizualizări simultane, mai multe descărcări şi o selecţie tot mai mare de conţinut 4K UHD.

SkyShowtime a fost prima platformă care a oferit un plan susţinut de reclame pe aceste pieţe şi, cu abonamentul nostru Premium, continuăm să fim lideri: suntem primul serviciu de streaming care oferă toate cele trei tipuri de abonamente – Standard cu reclame, Standard şi Premium – cu acoperire în aceste pieţe.”

În România sunt prezente platformele Netflix, Max (fostul HBO), Disney+ şi Amazon Prime. 

Foto: Dreamstime.com

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

sus