Skip to main content

Când începe noul sezon Spash! Vedete la apă la Antena 1. Show-ul va avea două ediţii pe săptămână

 
Juraţii Splash! Vedete la apă: Nea Marin, Clara Gherase, Iulia Albu, Cosmin Natanticu
Juraţii Splash! Vedete la apă: Nea Marin, Clara Gherase, Iulia Albu, Cosmin Natanticu

Splash! Vedete la apă se pregăteşte pentru un nou sezon. În urmă cu câteva zile, Antena 1 anunţa că show-ul cu vedete revine în grila de programe. Când se lansează noul sezon? Cine sunt juraţii?

Publicitate

Noul sezon Spash! Vedete la apă va avea premiera în data de 29 iunie. Emisiunea este programată în fiecare sâmbătă şi duminică, de la ora 20.00, la Antena 1.

Cine face parte din juriu?

La fel ca în sezoanele trecut, componenţa juriului rămâne aceeaşi. Mai exact revin la masa juriului Iulia Albu (critic de modă, fostă concurentă America Express), Clara Gherase (antrenor de înot), Nea Marin (dansator şi gazda emisiunii Poftiţi pe la noi) şi Cosmin Natanticu (unul dintre protagoniştii comediei, Bravo, tată!, jurat iUmor, fost participant Power Couple şi Asia Express).

Juriul va nota prestaţiile celor peste 60 de vedete, din domenii diferite, care au acceptat provocarea de a-şi înfrunta fricile.Timp de nouă ediţii, vedetele vor face salturi în apă de pe platformele de 3, 5, 7 şi 10 metri.

Câteva dintre vedetele care participă la Splash:

  • Dani Oţil (una dintre gazdele matinalului SuperNeatza)
  • Andreea Antonescu (solistă)
  • Marian Drăgulescu (fost gimnast şi fost participant Survivor)
  • Ilona Brezoianu (actriţă şi câştigătoarea sezonului 20 Te cunosc de undeva!, alături de Florin Ristei)
  • Florin Ristei (solist şi prezentator)
  • Daniela Gyorfi (solistă)
  • George Tănase (comediant şi fost concurent America Express)
  • Bella Santiago (cântăreaţă şi câştigătoare X-Factor, sezonul 18).
  • Jean de la Craiova (cântăreţ)

Iulia Albu:

„Mă regăsesc cel mai bine în postura de jurat. Splash! Vedete la Apă este, deja, unul dintre show-proiectele mele de suflet.

Am colegi excepţionali şi o echipă de milioane! Toţi suntem aici ca să facem ceea ştim cel mai bine: spectacol.”

În fiecare ediţie a acestui sezon, Iulia Albu va acorda nota secretă.

Clara Gherase:

„În continuare, este o mare provocare şi o deosebită plăcere să mă aflu în postura de jurat în acest show, unde voi fi foarte atentă la partea tehnică, ca de fiecare dată.

Totodată, voi încerca, pe cât posibil, să fiu cât mai corectă şi să nu neîndreptăţesc pe nimeni”.

Nea Marin:

„Sunt în postura de jurat în cadrul acestui show pentru a treia oară şi încă nu îmi vine să cred cât de repede trece timpul. De data aceasta, filmăm la Complexul Sportiv de Nataţie Otopeni şi cred că va fi cel mai tare sezon de până acum.

Eu, fiind un perfecţionist convins, mi-aş dori ca fiecare dintre cei care participă să-şi depăşească limitele şi să sară de la cea mai mare înălţime. Printre participanţi, se numără mulţi  <<prieteni>> de-ai mei, pe care abia aştept să-i arunc în apă!”.

Cosmin Natanticu:

„Pentru mine, este o bucurie să mă aflu, din nou, în postura de a nota curajul participanţilor, alături de ceilalţi colegi ai mei.

Recunosc că mi-ar plăcea să văd cât mai mulţi oameni dispuşi să-şi testeze limitele şi să ajungă să sară de la 10 metri, fără să nu uite, însă, că nu este doar un concurs de sărituri, ci, mai degrabă, o oportunitate de a se distra şi de a-şi învinge fricile”.

Cosmin Natanticu este pentru a doua oară în postura de jurat în cadrul emisiunii.

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus