Skip to main content

Splash! Vedete la apă revine în grila Antena 1. Dani Oţil, Marian Drăgulescu şi Andreea Antonescu, printre invitaţi. Cine vor fi gazdele?

 
Splash! Vedete la apă revine în grila Antena 1. Dani Oţil, Marian Drăgulescu şi Andreea Antonescu, printre invitaţi. Cine vor fi gazdele?

Show-ul Splash! Vedete la apă revine în grila Antena 1 în această vară. Printre vedetele din acest sezon se numără Dani Oţil (una dintre gazdele matinalului SuperNeatza), Andreea Antonescu (solistă) şi Marian Drăgulescu (fost gimnast şi fost participant Survivor).

Publicitate

Nume cunoscute din showbiz au acceptat provocarea de a-şi confrunta temerile şi de a-şi demonstra rezista în noul sezon Splash! Vedete la apă. Timp de nouă ediţii, vedetele vor face salturi în apă de pe platformele de 3, 5, 7 şi 10 metri.

Cine sunt celelalte vedete care participă la Splash?

  • Ilona Brezoianu (actriţă şi câştigătoarea sezonului 20 Te cunosc de undeva!, alături de Florin Ristei)
  • Florin Ristei (solist şi prezentator)
  • Daniela Gyorfi (solistă)
  • George Tănase (comediant şi fost concurent America Express)
  • Bella Santiago (cântăreaţă şi câştigătoare X-Factor, sezonul 18).
  • Jean de la Craiova (cântăreţ)

Cine sunt prezentatorii?

Noul sezon Splash! Vedete la apă va avea trei prezentatori. Este vorba despre Răzvan Fodor (unul dintre protagoniştii comediei Bravo, tată!) Ramona Olaru (asistentă la SuperNeatza) şi Anamaria Ionescu (fostă concurentă Power Couple).

Anamaria Ionescu:

„Propunerea de a fi parte din echipa de prezentare de la Splash! Vedete la apă m-a bucurat şi m-a provocat, în acelaşi timp, deşi am râs mult cu producatorii şi cu echipa pe tema faptului că mi-am înfrânt orice teamă legată de apa la Power Couple, deci acum sunt în siguranţă.

Asa că, ne adunăm să ne distrăm împreună şi să vedem salturi care mai de care mai spectaculoase. Divertismentul este drumul pe care vreau sa merg în televiziune, pentru că simt că mi se potriveşte cel mai bine în acest moment.”

Răzvan Fodor:

„Mă bucur foarte tare să am alături atâţia oameni curajoşi, care au îmbrăţişat provocarea Splash! Vedete la apă, mai ales că, alături de mulţi dintre ei, am avut ocazia să lucrez şi în alte proiecte din cadrul trustului. Se anunţă un sezon incitant, plin de provocări şi cu multă distracţie.”

Ramona Olaru:

„Sezonul este unul spectaculos, plin de energie, cu atât mai mult cu cât participanţii sunt parte dintre proiectele Antena 1! Aşadar, pregătiţi-vă să vedeţi un altfel de content, dar acelaşi nivel de stres pentru concurenţi.”

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus