Skip to main content

Fake News cu Ştefan Bănică jr. „Deja avocatul meu are destule date şi vom afla nominal cine a fost”

 
Fake News cu Ştefan Bănică jr. „Deja avocatul meu are destule date şi vom afla nominal cine a fost”

Ştefan Bănică denunţă o ştire falsă care a circulat pe reţele de socializare în acest weekend. Informaţia falsă anunţa că artistul ar fi fost implicat într-un accident de circulaţie în urma căruia acesta ar fi grav rănit. 

Publicitate

„ De când m-am întors din vacanţă, acum câteva zile, a apărut o informaţie în online cum că am avut un accident de maşină în jurul Buzăului şi că sunt într-o stare gravă la spital! Nu ştiam. Am aflat odată cu voi. Apoi am aflat cu stupoare că cineva sub anonimat suna la presă să vândă această “ştire”!”, a anunţat Ştefan Bănică într-o postare pe Facebook

„Bine că mama (în vârstă de 84 de ani) şi familia mea erau cu mine când am citit baliverna. Îmi imaginez ce ar fi simţit mama dacă eu eram plecat şi ar fi citit ştirea... Mulţumesc colegilor din presă care au verificat informaţia înainte de a o publica”, a mai adăugat Ştefan Bănică. 

Artistul a mai anunţat şi că va recurge la căi legale pentru a-i pedepsi pe cei care au răspândit acest fake news: „De cel sau cei care au lansat această ştire falsă se va ocupa legea, articolul 404 din Codul Penal, comunicarea de informaţii false. Deja avocatul meu are destule date şi vom alfa nominal cine a fost. ”

Postarea integrală a lui Ştefan Bănică, în continuare

„Acest mesaj este în mod special pentru comunitatea mea de pe Facebook şi de pe Instagram, care însumează peste 1.500.000 de urmăritori. De când m-am întors din vacanţă, acum câteva zile, a apărut o informaţie în online cum că am avut un accident de maşină în jurul Buzăului şi că sunt într-o stare gravă la spital! Nu ştiam. Am aflat odată cu voi. Apoi am aflat cu stupoare că cineva sub anonimat suna la presă să vândă această “ştire”!

Am primit multe telefoane şi mesaje de îngrijorare de la cunoştinţe, de la voi, fanii de pe Instagram si Facebook, în special în privat, să mă întrebe dacă sunt ok, dacă băiatul meu cel mic era în maşină, dacă mai pot susţine spectacolele şi concertele programate. Bine că mama (în vârstă de 84 de ani) şi familia mea erau cu mine când am citit baliverna. Îmi imaginez ce ar fi simţit mama dacă eu eram plecat şi ar fi citit ştirea... Mulţumesc colegilor din presă care au verificat informaţia înainte de a o publica.

Când orice idiot poate scrie orice, dezinformând si provocând posibile traume emoţionale familiei tale, periclitându-ti activitatea profesională, NU mai este o glumă!!! Aici vorbesc despre cazul meu, dar care, din păcate, nu e singular. Trag un semnal de alarmă.

Fiţi atenţi, verificaţi ceea ce citiţi, cine vă răspunde, dacă sursa este credibilă! Iar de cel sau cei care au lansat această ştire falsă se va ocupa legea, articolul 404 din Codul Penal, comunicarea de informaţii false. Deja avocatul meu are destule date şi vom alfa nominal cine a fost. Sa fiţi sănătoşi şi să aveţi un weekend aşa cum vi-l doriţi!”

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

sus