Skip to main content

ŞTIRILE SĂPTĂMÂNII. Masterchef, premiera săptămânii. Adela ajunge în America. Adelina Chivu, înapoi pe TV. Plecări de la Kanal D

 
ŞTIRILE SĂPTĂMÂNII. Masterchef, premiera săptămânii. Adela ajunge în America. Adelina Chivu, înapoi pe TV. Plecări de la Kanal D

ŞTIRILE SĂPTĂMÂNII. O retrospectivă cu multe evenimente media. De la reveniri - Masterchef pe Pro TV, Adelina Chivu la Antena 1, la plecări - Simona Pătruleasa şi Silvia Ioniţă, de la Kanal D. Dar şi cu un serial românesc care ajunge în America, nu în limba română ci dublat în spaniolă.

Publicitate

Pe scurt, din ce s-a mai întrâmplat în săptămâna media 9-15 septembrie

CNA a sancţionat Antena 1 şi Antena 3 pentru încălcarea regulilor de publicitate în timpul curselor de Formula 1. Simona Pătruleasa se retrage din televiziune după 14 ani la Kanal D, în timp ce MasterChef revine în fruntea audienţelor, iar serialul „Adela” este difuzat acum şi în Statele Unite. Gazeta Sporturilor celebrează 100 de ani cu o ediţie specială.

Pro TV a lansat noi sezoane ale serialelor Las Fierbinţi şi Visuri la cheie, în timp ce Adela de la Antena 1 începe să fie difuzat şi în SUA pe un canal de telenovele.

Ultimul sezon al serialului Lia - soţia soţului meu debutează la Antena 1, iar Scara B de la Pro TV a avut peste un milion de telespectatori, depăşind „Lia” în audienţe.

Mihai Morar a anunţat că, în noul sezon al X Factor, va avea ca partener pe Adelina Chivu, care revine pe ecrane după 16 ani de absenţă.

Dana Enache a fost numită Group Editor-in-Chief pentru platformele Unica şi Viva.

Gazeta Sporturilor sărbătoreşte 100 de ani cu o ediţie specială, la aproape un an de la oprirea variantei tipărite.

Detaliat, pe zile:

LUNI ŞI MARŢI: 9 şi 10 septembrie -  Luna august a fost săracă în audienţe pentru majoritatea televiziunilor

Luna august a fost săracă în audienţe pentru majoritatea televiziunilor. Cu câteva excepţii. Antena 1, care a „trăit” luna trecută din show-ul verii, Insula iubirii, dar şi Kanal D care s-a bazat pe serialele turceşti.

Romania TV a pus „ştampila” pe candidaţii la preşedinţie. Îi descrie pe Marcel Ciolacu şi George Simion drept „candidaţii românilor”, în timp ce Geoană şi Lasconi sunt „candidaţii lui Soros şi ai lui Coldea”.

Matinalul Neatza cu Răzvan şi Dani va fi la Antena 1 fără Dani. Realizatorul a anunţat că nu va mai face parte din proiect pentru o scurtă perioadă de timp.

Jurnalista Paula Herlo este pentru a doua oară gazda podcastului Gata de Business by Raiffeisen Bank.

Simona Pătruleasa, prezentatoare a ştirilor Kanal D, se retrage din televiziune, după mai bine de 14 ani.

VIDEO Luni - Marţi. Luna august a fost săracă în audienţe pentru majoritatea televiziunilor

MIERCURI: 11 septembrie - MasterChefii Bontea, Scărlătescu şi Dumitrescu au bătut Asia Express-ul Antenei 1

După încercări nereuşite cu alte echipe de Chefi, revenirea lui Florin Dumitrescu, Sorin Bontea şi Cătălin Scărlătescu a repus MasterChef în poziţia de lider de audienţă.

Antena 1 şi Antena 3 au primit fiecare câte o amendă pentru difuzarea reclamelor în timpul curselor de Formula 1. Antena Stars a primit o somaţie, pentru aceeaşi încălcare, pentru că a fost la prima abatere.

Mircea Radu adduce noi episode ale emisiunii Noi, românii, şi revine cu cel de-al treilea sezon la Metropola TV.

Realizatorul de la România TV, Victor Ciutacu, a fost amendat de Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării pentru modul în care a relatat moartea ziaristei Iulia Marin.

Serialul de comedie Las fierbinţi şi emisiunea Visuri la cheie revin cu sezoane noi la Pro TV.

VIDEO Miercuri. MasterChefii Bontea, Scărlătescu şi Dumitrescu au bătut Asia Express-ul Antenei 1

JOI: 12 septembrie - Adelina Chivu, soţia fotbalistului Cristi Chivu, se întoarce pe ecrane după 16 ani

Omul de radio Mihai Morar anunţă că o va avea ca parteneră în show-ul X Factor al Antena 1 Adelina Chivu, soţia fotbalistului Cristi Chivu, care se întoarce pe ecrane după 16 ani.

Emily Burghelea a revenit în televiziune şi a reluat colaborarea cu Pro TV. Una dintre fostele gazde ale emisiunii Vorbeşte lumea pe timpul verii, are acum rubrică de parenting la Pro TV.

Jurnalista Dana Enache, redactor-şef al revistei Viva!, a fost numită este noul group Editor-in-Chief al platformelor de continut Unica & VIVA.

Serialul Adela, difuzat de Antena 1 şi produs de Ruxandra Ion, a ajuns să fie difuzat în Statele Unite, pe un canal de telenovele.

VIDEO Joi. Adelina Chivu, soţia fotbalistului Cristi Chivu, se întoarce pe ecrane după 16 ani - Ştirile Zilei

VINERI: 13 septembrie - Gazeta Sporturilor împlineşte 100 de ani, pe care îi celebrează cu o ediţie specială, în print 

Gazeta Sporturilor împlineşte 100 de ani, pe care îi celebrează cu o ediţie special,  în print, la aproape un an de la încetarea variantei tipărite a publicaţiei.

Serialul "Scara B" de pe Pro TV a avut peste un milion de telespectatori, depăşind uşor "Lia" de pe Antena 1, iar "Şef sub acoperire" a dominat la nivel naţional şi comercial.

Minutul Paginademedia: Andreea Visu, jurnalist la Gazeta Sporturilor şi gazda emisiunii online "La feminin", mărturiseşte ce a afectat-o de-a lungul carierei de journalist.

Medicool şi Hello Chef se întorc cu sezoane noi la Antena 1. Fuego, Lucian Viziru şi Geanina Ilieş se numără printre invitaţii Roxanei Blenche.

Cel mai bun film de animaţie din toate timpurile, Inside Out 2 de la Disney şi Pixar, va aputea fi vizionat şi online, de luna aceasta.

VIDEO Vineri. Gazeta Sporturilor împlineşte 100 de ani, pe care îi celebrează cu o ediţie specială, în print - Ştirile Zilei

Autor: Paula Stoica Paula.Stoicapaginademedia.ro
viewscnt

sus