Skip to main content

VIDEO. Ştirile săptămânii. Noi detalii din procesul chefi vs. Antene. Se reface X-Factor, cu juriu nou. Multe mutări. Întreceri în audienţe între nunţile lui Ianis Hagi, ale fiicei lui Adi Minune şi finala Euro 2024.

 
VIDEO. Ştirile săptămânii. Noi detalii din procesul chefi vs. Antene. Se reface X-Factor, cu juriu nou. Multe mutări. Întreceri în audienţe între nunţile lui Ianis Hagi, ale fiicei lui Adi Minune şi finala Euro 2024.

VIDEO. Peisajul media din România în ultima săptămână a fost marcat de evenimente. Finala EURO 2024 dintre Spania şi Anglia a atras o audienţă impresionantă de trei milioane de telespectatori, stabilind poziţia Pro TV în topul audienţelor.

Publicitate

Antena 1 şi România TV au înregistrat, de asemenea, audienţe mari cu nunţile lui Ianis Hagi şi fiicei lui Adi Minune, fiind chiar lideri de audienţă până la finala EURO 2024.

De asemenea, se anunţă mai multe mutări: Mădălina Ignat, fost reporter Antena 3, a trecut la Realitatea Plus. Cu o zi înainte de a părăsi postul, ar fi făcut o greşeală în transmisie în direct. Dana Macsim s-a alăturat echipei România liberă, Răzvan Chiruţă începe colaborarea cu Buletin de Bucureşti, Oana Tonca anunţă un nou început în zona digitală, după ce a părăsit Libertatea după 17 ani de colaborare.

Tot la capitolul începuturi, Pro TV a dar start filmărilor pentru sezonul 12 Vocea României. Antena 1 reia formatul X-Factor, dar cu doi noi juraţi.

Pe marile ecrane, drama istorică Shogun şi serialul The Bear au primit cele mai multe nominalizări la Premiile Emmy 2024. În plan local, jurnalistul a intrat într-un nou proiect de presă independent, iar jurnalista Oana Tonca a părăsit Libertatea după 17 ani de colaborare.

În procesul Chefii vs. Antena Group se arată noi detalii. După Sorin Bontea şi Cătălin Scărlătescu, a venit rândul lui Florin Dumitrescu la instanţă. Tribunalul Bucureşti respinge cererea Antenei ca Florin Dumitrescu să nu apară la MasterChef.

În aceeaşi ordine de idei, Cătălin Scărlătescu mărturiseşte în faţa instanţei că si-ar fi dorit doar un sezon Chefi la Cuţite pe an, iar la fiecare battle ar fi ajuns în polemici cu Mona Segall.

LUNI, 15 IULIE - Nunţile lui Ianis Hagi şi ale fetei lui Adi Minune, lideri de audienţă

Nunţile lui Ianis Hagi şi ale fiicei lui Adi Minune au adus audienţe ridicate pentru Antena 1 şi România TV, fiecare dintre ele devenind lider de audienţă. Seara, finala Euro de pe Pro TV a dominat audienţele, lăsând competiţia mult în urmă.

Jurnalista Dana Macsim s-a alăturat echipei România liberă. A început sezonul opt al reality show-ului Insula iubirii, cu trei ediţii pe săptămână.

VIDEO. Ştirile de luni: cele două nunţi şi finala Euro 2024

MARŢI, 16 IULIE - De la Antena 3, la Realitatea Plus. Care ar fi fost motivul? O greaşeală făcută în direct

Un fost reporter Antena 3 trece la Realitatea Plus, după ce, cu o zi înainte de a părăsi postul, ar fi făcut o greşeală în transmisie în direct.

Jurnalistul Răzvan Chiruţă, fost redactor-şef PRESShub, se alătură proiectului de presă independent Buletin de Bucureşti, care a câştigat notorietate în urma investigaţiei despre "azilele groazei".

Antena 1 reia formatul X-Factor, fără Loredana, dar cu doi noi juraţi, inclusiv Marius Moga. Pro TV a dat startul filmării sezonului 12 al show-ului Vocea României, iar serialul Adela va fi mutat de pe Antena 1 pe Happy Channel.

VIDEO. Ştirile de marţi: mutare de la Antena 3,  la Realitatea Plus

MIERCURI, 17 IULIE - Noi detalii în procesele chefi vs. Antene. Interogatoriul lui Scărlătescu

Noi detalii ies la iveală despre colaborarea dintre Chef Cătălin Scărlătescu şi echipa de producţie Chefi la Cuţite de pe Antena 1. Paginademedia.ro a publicat în exclusivitate interogatoriul din faţa instanţei. Cheful a declarat că şi-ar fi dorit doar un sezon pe an, iar la battle-uri ar fi avut polemici frecvente cu Mona Segall.

Un caz grav de derapaj se arată într-un clickbait revoltător de la Sport.ro pe tema fetei ucise de urs: un text care insinuează că tânăra ar fi fost gravidă.

În ceea de priveşte audienţa, ispitele şi-au făcut datoria la Insula iubirii, emisiunea de pe Antena 1 debutând pe primul loc la oraşe şi pe publicul comercial.

Loredana revine pe platourile de filmare, renunţând la X-Factor pentru un rol în filmul Mentorii, produs de casa de producţie a Untold. De asemenea, filmările pentru noul serial original semnat de Ruxandra Ion, „Iubire cu parfum de lavandă”, au început la Antena 1.

VIDEO. Ştirile de miercuri: noi detalii din procesul chefilor

JOI, 18 IULIE - RISE Project denunţă presiuni venite din partea DIICOT în urma unei investigaţii

RISE Project reacţionează după ce unul dintre jurnaliştii care a lucrat la seria de investigaţii "Afacerea Migrantul" a fost audiat de DIICOT, anunţând că nu vor ceda presiunilor. Actorul Mihai Constantin, cunoscut şi drept Ionică din Liceenii, este în distribuţia noului serial Tătuţu de la Pro TV. George Zafiu de la Europa FM revine cu o nouă ediţie a evenimentului Diskoteka Party, trupa Fun Factory fiind cap de afiş. Premiile Emmy 2024 aduc cele mai multe nominalizări pentru drama istorică Shogun şi serialul The Bear. History Channel aduce noutăţi pentru luna august, inclusiv un nou sezon din Blestemul Fermei Skiwalker şi serialul documentar Imperiul Disney.

Video. Ştirile de joi: reacţia RISE Project la presiunea DIICOT

VINERI, 19 IULIE - INTERVIU cu Cătălin Ţepelin, redactor-şef Golazo. Ce spune despre plecarea de la GSP?

Cătălin Ţepelin, redactorul-şef al publicaţiei sportive Golazo, răspunde întrebărilor de la rubrica Minutul Paginademedia: „Păcat că Ringier n-a avut înţelepciunea de a opri drujba măcar după plecarea mea”.

Oana Tonca părăseşte Libertatea după 17 ani de colaborare, fiind numită publisher la începutul anului.

Cosmin Cernat pregăteşte un nou sezon al emisiunii Invitatul de 12, cu Simona Pătruleasa şi Radu Andrei Tudor printre invitaţi.

România a câştigat un singur premiu la festivalul de publicitate Cannes Lions, pentru o reclamă realizată pentru KFC.

Ringier România îl numeşte pe Narcis Anton în funcţia de Digital & Content Distribution Manager.

VIDEO. Ştirile de vineri: interviu cu Cătălin Ţepelin

Autor: Paula Stoica Paula.Stoicapaginademedia.ro
viewscnt

sus