Skip to main content

VIDEO. Ştirile săptămânii: Jurnaliştii Snoop, ancheta momentului cu Bulai. Asia Express revine, Găinuşă concurent. Revine şi Mădălin Ioonescu pe TV. O sută de milioane de euro pentru influencerii din România

 
VIDEO. Ştirile săptămânii: Jurnaliştii Snoop, ancheta momentului cu Bulai. Asia Express revine, Găinuşă concurent. Revine şi Mădălin Ioonescu pe TV. O sută de milioane de euro pentru influencerii din România

VIDEO. Paginademedia Ştirile săptămânii. Jurnaliştii de la noua publicaţie Snoop.ro au dat materialul momentului săptămâna trecută. Ancheta lor despre Alfred Bulai şi acuzaţiile de hărţuire sexuală au dus la anchetarea sociologului şi au fixat agenda zilei.

Publicitate

Dincolo de investigaţia Snoop, săptămâna media a fost încărcată în evenimente şi ştiri din cele mai diverse. De la revenirea emisiunii Asia Express pe Antena 1 (cu Mihai Găinuşă unul dintre concurenţi), la nivelul pieţei de influenceri din România: 100 (o sută) de milioane de euro se cheltuie anual pentru reclamele din influencing.

Ce am mai notat în această săptămână?

O reîntoarcere pe TV: Mădălin Ionescu va avea o emisiunea la Antena Stars, în Intact, grup unde acum mulţi ani făcea Acces Direct.

Am văzut că fotbalul e rege (audienţe mari la meciul FCSB pe Antena 1), dar românii au fost alături şi de David Popovici, pe TVR 1, la Jocurile Olimpice.

Şi nu am lăsat deoparte platformele de streaming, cu o serie de noutăţi (inclusiv un nou sezon Squid Game)

Luni, 29 iulie - Snoop şi ancheta care a dat tonul săptămânii: Alfred Bulai

Ancheta jurnaliştilor de la Snoop a setat încă de luni aganda săptămânii. În plus, după investigaţiile jurnaliştilor de la Snoop, poliţia a început o anchetă asupra sociologului Alfred Bulai, care este acuzat de folosirea funcţiei în scop sexual.

Am aflat valoarea pieţei de influencing din România. Studiul MOCAPP relevă că piaţa a ajuns la 100 de milioane de euro, cu 48.000 de influenceri şi peste 320.000 de postări publicitare în 2024.

„Asia Express” revine: Emisiunea de la Antena 1 se întoarce din septembrie, având printre concurenţi pe Mihai Găinuşă, Betty Salam şi Victor Slav.

Pentru cei interesaţi: Cursuri noi la Dictie.ro: Platforma de anunţă o nouă serie de sesiuni de dicţie pentru radio, programate pentru această toamnă la Bucureşti.

VIDEO. Luni, 29 iulie: După dezvăluirile jurnaliştilor Snoop, poliţia îl anchetează pe sociologul Alfred Bulai - Ştirile Zilei

Marţi, 30 iulie - Campanie inedită: ei care citesc, exponate de muzeu la Antipa

Aflăm marţi că „Marcel Iureş prezintă Enigmele României” la Serile Filmului Românesc: La festivalul de la Iaşi vor fi proiectate episoade despre moartea lui Mihai Eminescu şi despre tablourile dispărute de la muzeul Brukenthal.

Campanie inedită la muzeul Antipa: Cititorii sunt consideraţi „specie pe cale de dispariţie” şi au devenit exponate de muzeu.

Interviu cu Dana Macsim: Jurnalista, acum parte a echipei Europa Liberă, discută despre provocările încredereii publicului în jurnalism.

Filmul „Bob Marley: One Love” pe SkyShowtime: Acesta va fi disponibil pentru vizionare din august.

VIDEO. Marţi, 30 iulie - Campanie inedită la Muzeul Antipa

Miercuri, 31 iulie - O mică controversă: cum a fost dat Adevărul drept membru în controversatul Club de Presă

Controversa de miercuri vine de la Adevărul: e sau nu e înscris în Clubul de Presă fondat de Cozmin Guşă şi Sorin Roşca Stănescu? Clublul a anunţat că Adevărul e membru, dar redacţia a negat clar informaţia.

În mijlocul săptămânii, câteva ştiri din zona filmului şi a platformelor de streaming:

Radu Bucălae în filmul „Mentorii”: Comediantul se alătură distribuţiei primului lungmetraj produs de casa de producţie a Untold.

„Pinguinul” pe Max: Platforma anunţă premiera serialului despre celebrul personaj negativ din Gotham City, cu Colin Farrell în rol principal.

Trailer pentru animaţia „Spellbound” pe Netflix: Nicole Kidman şi John Lithgow vor face parte din distribuţia vocală.

VIDEO. Miercuri, 31 iulie - A fost sau n-a fost Adevărul în controversatul Club de Presă?

Joi, 1 august - FCSB face audienţe. Comentator la Jocurile Olimpice, suspendat de televiziunea poloneză. Plus multe ştiri despre seriale

Fotlbalul face cifre bune: Antena 1 a fost cea mai urmărită televiziune cu meciul FCSB.

Prima zi din august şi un scandal la Jocurile Olimpice: Un comentator polonez a fost suspendat pentru o remarcă controversată despre piesa „Imagine” a lui John Lennon.

Şi patru ştiri din seriale:

Nume nou în „Tătuţu'” de la Pro TV: Un actor din „Clanul” şi „Las Fierbinţi” se alătură distribuţiei.

Adrian Nartea, din nou protagonist: Cunoscut pentru rolul din „Vlad”, actorul va apărea într-un nou serial.

„Squid Game” revine: Netflix anunţă premiera sezonului doi al serialului-fenomen.

„The Rookie” pe AXN: AXN anunţă premiera sezonului şase al serialului popular de producţie poliţistă.

VIDEO. Joi, 1 august - FCSB face audienţă. Comentator JO, suspendat de televiziunea poloneză

Vineri, 2 august.  Mădălin Ionescu se întoarce la Antene. TVR, dator sute de mii de euro

O revenire spectaculoasă în ultima zi a săptămânii: Mădălin Ionescu se întoarce pe TV, în grupul Intact.

Tot vineri un material din Golazo: TVR a fost obligat de tribunalul din Hamburg să plătească 380.000 de euro pentru competiţii sportive contractate dar nedifuzate.

Naţional FM a sărbătorit 20 de ani de la prima emisie cu o emisiune specială dedicată postului.

Una din publicitate: Publicis România îl aduce în echipă pe Răzvan Mătăşel, un veteran al industriei.

Şi una cu filme: „Nunţi, botezuri şi înmormântări”, cu Şerban Pavlu, pe Pro Cinema.

VIDEO. Vineri, 2 iulie. Mădălin Ionescu revine la Antene

Autor: Paula Stoica Paula.Stoicapaginademedia.ro
viewscnt

sus