Skip to main content

ŞTIRILE SĂPTĂMÂNII. Concedieri la site-ul tabloid SpyNews.ro, reveniri pe micul ecran, cum ar fi Mădălin Ionescu, seriale noi, sezoane noi şi fotbal

 
ŞTIRILE SĂPTĂMÂNII. Concedieri la site-ul tabloid SpyNews.ro, reveniri pe micul ecran, cum ar fi Mădălin Ionescu, seriale noi, sezoane noi şi fotbal

ŞTIRILE SĂPTĂMÂNII. Concedieri la site-ul tabloid SpyNews.ro, reveniri pe micul ecran, seriale noi, sezoane noi şi fotbal. Săptămâna a început cu SpyNews.ro, unde şapte angajaţi au fost concediaţi la doar o lună după angajare, pe fondul unor suspiciuni de scurgere de informaţii.

Publicitate

În lumea televiziunii, Magda Pălimariu a anunţat revenirea sa pe micul ecran, după doi ani de concediu de creştere a copilului, iar Mădălin Ionescu va reveni la Antena Stars, după o absenţă de 15 ani.

Antena 1 pregăteşte noi sezoane pentru emisiunea de cultură generală „Eşti mai deştept decât un copil de clasa a V-a?” şi serialul „Lia - soţia soţului meu”. De asemenea, comedia „Bravo, tată!” revine cu un nou sezon, iar serialul turcesc „Totul pentru familia mea” va continua la Kanal D. În plus, animaţia „10 vieţi norocoase” va aduce vocile actorilor Dragoş Buzzi şi Laura Cosoi pe marile ecrane.

„Insula Iubirii” a continuat să fie în centrul atenţiei, cu noi recorduri de audienţă. Ediţia în care o concurentă şi-a rupt relaţia cu partenerul său „ispitit” a atras un număr record de telespectatori. Succesul show-ului se arată şi în performanţele AntenaPlay, care a înregistrat zeci de mii de abonaţi noi şi peste 4,5 milioane de ore de conţinut vizionate în luna iulie. Într-un alt moment notabil, o perlă virală din emisiune, „Znagov”, a fost parodiată într-o reclamă la Freshful.

Meciurile dintre FCSB şi Sparta Praga din preliminariile Champions League au generat controverse. În cazul meciului tur, Pro TV a decis să îl transmită doar online, stârnind furia fanilor. S-a stabilit că meciul retur va fi difuzat într-un mod mai accesibil. FCSB şi-a luat măsuri pentru a se asigura că drepturile de imagine şi expunerea media a meciului retur vor fi gestionate corect.

Luni, 5 august - Şapte oameni concediaţi de la SpyNews

Şapte oameni au fost concediaţi de site-ul tabloid SpyNews.ro săptămâna trecută, la aproximativ o lună de când au fost angajaţi. Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, decizia a venit în contextul unor suspiciuni de scurgere de informaţii.

Cunoscuta prezentatoare meteo Magda Pălimariu se întoarce pe micul ecran, după ce în ultimii doi ani a fost în concediu de creştere a copilului.

Emisiunea de cultură generală ,,Eşti mai deştept decât un copil de clasa a V-a?” vine din septembrie cu un nou sezon la Antena 1, dar şi cu un nou prezentator.

Antena 1 anunţă că premiera ultimul sezon al serialului Lia - soţia soţului meu, va fi în septembrie

De pe TikTok în cinematografe, Dragoş Buzzi este vocea personajului principal din animaţia „10 vieţi norocoase”. Şi Laura Cosoi face parte din distribuţie.

VIDEO luni, 5 august. SpyNews: 7 oameni, inclusiv noul redactor-şef, concediaţi după mai puţin de o lună - Ştirile Zilei

Marţi, 6 august - Se întoarce iUmor. Fostul jurnalist Răzvan Mitroi pleacă de la FR

Cifrele audienţei în luna iulie arată că posturile care au transmis Jocurile Olimpice de la Paris, Euro 2024 sau Liga 1 au câştigat public.

Fostul jurnalist Răzvan Mitroi a decis să plece de la Federaţia Română de Fotbal, unde a lucrat în ultimii opt ani.

Un nou sezon iUmor. Antena 1 dezvăluie că cel de-al 17-lea sezon al emisiunii iUmor începe în septembrie.

Noutăţile Disney+ în luna august. Se anunţă Planeta maimuţelor: Noul regat şi sezon un nou al serialului Crime în imobil.

EXT. MAŞINĂ. NOAPTE, un film cu Rodica Lazăr, Dorian Boguţă, Şerban Pavlu şi Andi Vasluianu, se pregăteşte de lansare în această toamnă.

VIDEO marţi, 6 august. Posturile care au transmis Jocurile Olimpice de la Paris, Euro 2024 sau Liga 1 au prosperat - Ştirile Zilei

Miercuri, 7 august - Ciucă, un ostaş de milioane de euro publicitate

AntenaPlay a înregistrat zeci de mii de abonaţi noi în primele şapte zile de la premiera show-ului Insula iubirii şi peste 4.5 milioane de ore au fost vizionate în luna iulie, potrivit unui comunicat Antena 1.

Publicaţia de investigaţii Snoop arată că panourile publicitare cu ostaşul Ciucă (ne) costă milioane de euro din bani publici pentru promovarea cărţii lui.

Se întâmplă mutări în jurnalismul de sport. O plecare de la Golazo şi o revenire la GSP.

Insula Iubirii anunţă un record de audienţă în ediţia în care o concurentă a rupt relaţia cu partenerul ei „ispitit”.

Noul film Cursa, e „povestea clasică a băiatului sărac, dar foarte talentat”, spune Codin Maticiuc într-un interviu pentru Paginademedia.

VIDEO. AntenaPlay, zeci de mii de abonaţi noi în primele şapte zile de la premiera show-ului Insula iubirii - Ştirile Zilei

Joi, 8 august - Oameni de publicitate intră ca acţionari la Bollywood

FCSB îşi ia măsuri pentru ca meciul retur cu Sparta Praga să nu aibă parte de aceeaşi expunere restricţionată privind drepturile de imagine cum s-a întâmplat la confruntarea tur.

Schimbare de acţionariat în societatea care operează televiziunile Bollywood. Oamenii de afaceri Radu Budeş şi Cătălin Săndulache, care deţin şi regia de publicitate Thematic Channel, au devenit acţionari majoritari.

Mentorii, primul film produs de Untold, cinci noi nume noi în distribuţie, printre care Mihai Petre, Bogdan Drăcea şi Doina Teodoru, câştigătoare iUmor.

„Znagoave”: O perlă virală de la Insula Iubirii a fost parodiată într-o reclamă la Freshful. Este un cuvânt dat de o concurentă la un joc de Fazan.

O nouă serie de cursuri de dicţie pentru voice over la Bucureşti. Platforma Dicţie.ro anunţă un nou curs care va avea loc în septembrie.

VIDEO joi, 8 august. FCSB ia măsuri pentru ca meciul retur cu Sparta Praga să nu aibă expunere restricţionată - Ştirile Zilei

Vineri, 9 august - Unde se va vedea meciul FCSB - Sparta Praga

S-a stabilit cine va difuza meciul retur din preliminariile Champions League dintre FCSB şi Sparta Praga, după scandalul provocat de Pro TV care a difuzat turul doar online, stârnind furia fanilor.

Prima TV are două noi prezentatoare la rubrica Meteo începând de luna aceasta.

Răzvan Fodor, Liviu Vârciu, Cosmin Natanticu şi Ştefan Pavel revin pe micile ecrane în comedia Bravo, tată!, într-un nou sezon, anunţă Antena 1.

Nume noi în „Iubire cu parfum de lavandă”, noul serial original semnat de Ruxandra Ion pentru Antena 1.

Serialul turcesc Totul pentru familia mea revine cu un nou sezon la Kanal D

VIDEO vineri, 9 august. S-a stabilit cine va difuza meciul retur din preliminariile Champions League, FCSB şi Sparta Praga - Ştirile Zilei

Autor: Paula Stoica Paula.Stoicapaginademedia.ro
viewscnt

sus