Skip to main content

VIDEO. Ştirile săptămânii: Au început filmările MasterChef. Pro TV record istoric cu meciul Naţionalei. Cuplurile de la Insula Iubirii, de pa Antena 1. CNA amendează Radio Dobrogea

 
VIDEO. Ştirile săptămânii: Au început filmările MasterChef. Pro TV record istoric cu meciul Naţionalei. Cuplurile de la Insula Iubirii, de pa Antena 1. CNA amendează Radio Dobrogea

VIDEO. Retrospectiva unei săptămâni cu multe ştiri de impact în media: Cei trei masterchefi s-au întors pe platourile de filmare, alături de Gina Pistol, care va fi prezentatoarea emisiunii. Paginademedia.ro a fost pe platou şi a prezentat pe parcursul săptămânii câte un interviu cu vedetele viitorului sezon MasterChef.

Publicitate

De asemenea, presa (mai) contează şi în această săptămână, în care se anunţă condamnări grele pentru doi înalţi ierarhi de la episcopia Huşilor acuzaţi de viol, după dezvăluirile jurnaliştilor de la „Să fie lumină”.

Consiliul Naţional al Audiovizualului decide să amendeze cu 10.000 de lei Radio Dobrogea, în urma declaraţiilor ÎPS Teodosie, care încuraja o femeie abuzată să „îşi ducă crucea”.

Pro TV a stabilit un nou record istoric în ceea ce priveşte audienţa TV, în urma meciului România-Olanda, care s-a încheiat cu victoria Olandei. 4,9 milioane de locuinţe au urmărit fiecare minut al meciului. Minutul de aur a atins 5,3 milioane. De 15, chiar 20 de ori peste locul 2!

Tot în privinţa audienţelor, campania electorală şi fotbalul au fost salvarea pentru televiziuni în luna iunie, când audienţele intră la apă. Pro TV şi Pro Arena sunt câştigătorii lunii la audienţă, cu Romania TV şi Antena 3 în top.

LUNI - 1 iulie: Dezvăluirile "Să fie lumină" şi condamnări pentru doi ierarhi

Chiar la început de săptămână, presa (mai) contează. Se anunţă condamnări grele pentru doi înalţi ierarhi de la episcopia Huşilor acuzaţi de viol, după dezvăluirile jurnaliştilor de la „Să fie lumină”.

Pe micile ecrane se anunţă producţii diverse. Antena 1 spune cine sunt cuplurile noului sezon Insula Iubirii.  TVR lansează o emisiune estivală. Noul program va fi prezentat de un fost participant Eurovision şi de gazda Jurnalului Cultural. Tulsa King sezonul 2, serialul cu Sylvester Stallone, nominalizat la Oscar, va fi disponibil pe SkyShowtime

Agenţia Initiative lansează topul celor cinci noi tendinţe în publicitatea pe reţelele sociale. Inteligenţa Artificială, Comerţul social, Divertismentul, formatul video şi reţelele sociale care atrag bugete tot mai mari.

Luni, 1 iulie: Antena 1 spune cine sunt cuplurile noului sezon Insula Iubirii

MARŢI - 2 iulie. Gina Pistol prezintă Masterchef

Radio Dobrogea este amendată cu 10.000 mii de lei de CNA după ce ÎPS Teodosie i-a spus unei femei abuzate „să-şi ducă crucea”

Gina Pistol este noua prezentatoare MasterChef de la Pro TV. „Revederea cu cei 3 chefi a fost exact aşa cum m-am aşteptat: ca o reîntâlnire cu prieteni dragi”

Pe toate ecranele, România s-a confruntat cu Olanda în optimile EURO 2024. Meciul de la Pro TV este programat la 19.00

Doar pe ecranele mici, Disney+ în luna iulie: Ursul – The Bear, serialul premiat cu Emmy vine cu un nou sezon. Pro Cinema aduce „Neidentificat” cu Bogdan Farcaş şi „Barry Seal: Trafic în stil American” cu Tom Cruise.

Marţi, 2 iulie - Gina Pistol este noua prezentatoare MasterChef de la Pro TV

 

MIERCURI - 3 iulie. Interviu cu Florin Dumitrescu şi o plecare de la EuroNews

INTERVIU: Ce spune Florin Dumitrescu, după prima zi de filmare la MasterChef: „Am evitat să mă uit în spatele camerelor. Majoritatea plângeau de emoţie”

Meciul România – Olanda a fost urmărit de aproape cinci milioane de români pe TV, stabilind, astfel, un record istoric pentru Pro TV.

Demisie la Euronews: Valentina Pufulescu se desparte de rolul de redactor-şef. „Am încercat să arătăm că în România se poate face şi altfel de televiziune, decât cea care îşi ţine telespectatorii prizonieri într-o spaimă continuă”

AntenaPlay anunţă noutăţile lunii iulie: Insula iubirii, filmele Om câine şi The Machinist, iar la Hollywood revine „Poliţistului din Beverly Hills”, cu Eddie Murphy în rol principal.

Miercuri, 3 iulie: Ce spune Florin Dumitrescu, după prima zi de filmare la MasterChef?

JOI - 4 iulie: Poveşti spumoare cu Cătălin Scărlătescu. Plecare de la ştirile Antena 1 la Realitatea

INTERVIU: Cătălin Scărlătescu spune poveşti de la începuturi: dacă greşeam, ne luam şuturi în fund! Am fost dat afară cu o scatoalcă şi două picioare pentru că am stricat un bechamel!

Audienţele în Prime-Time în luna iunie au fost dominate de România TV şi Antena 3, dar cu Pro TV şi Pro Arena în frunte.

Un reporter de la Antena 1 a trecut la prezentare de jurnal la Realitatea Plus.

Pe marile ecrane, se pregăteşte de lansare un nou film românesc cu Bogdan Farcaş din Clanul şi Bogdan Bob Rădulescu - Haurenţiu în distribuţie. Pe ecranele mici „Feluri de iubire”, un nou serial mexican se anunţă la Acasă TV.

Joi, 4 iulie: Cătălin Scărlătescu: dacă greşeam, ne luam şuturi în fund!

VINERI - 5 iulie. Soirn Bontea, după prima zi de filmare Masterchef. Proces pierdut de Oana Lovin

INTERVIU: Sorin Bontea, după prima zi la MasterChef: „Poate să spună cineva ce vrea: noi, de la bucătari, cum eram numiţi pe vremuri, acuma toţi suntem chefi. Eu cred că noi trei am făcut chestia asta şi chiar sunt mândru”

Oana Lovin a pierdut definitiv procesul generat de panoul luminos de pe magazinul Cocor, în care apăreau mesajele #Câine şi #Traficdeinfluenţă. Atât ea, cât şi Cocor SA şi Arghir Alexandru Vasile ar trebui să-i plătească omului de afaceri câte 1.000 de lei pentru prejudiciul de imagine creat.

Formula 1 revine în weekend la Antena 1 cu Marele Premiu al Marii Britanii. Ana Maria Gheorghe şi Florin Ristei, la circuitul britanic. Cursa se va desfăşura duminică, de la ora 16.45 şi va fi în direct pe Antena 1 şi în AntenaPlay.

Google organizează o serie de workshop-uri pentru jurnalişti. Vor avea loc pe 11 iulie, 25 iulie şi 8 august.

Pe platformele de streaming, documentarul „Speranţă”, despre viaţa şi misiunea activistei daneze Anja Ringgren Lovén se anunţă pe Max.

Vineri, 5 iulie: Sorin Bontea, după prima zi la MasterChef: sunt chiar mândru!

 

Autor: Paula Stoica Paula.Stoicapaginademedia.ro
viewscnt

sus