Skip to main content

ŞTIRILE SĂPTĂMÂNII: Influenţa PSD în presă, demisii la Ringier, fake-news demontate. Ce televiziuni vor transmite meciurile UEFA

 
ŞTIRILE SĂPTĂMÂNII: Influenţa PSD în presă, demisii la Ringier, fake-news demontate. Ce televiziuni vor transmite meciurile UEFA

Săptămâna a început cu o investigaţie despre modul în care PSD varsă milioane de euro către presă. Numai anul acesta, care nu s-a terminat încă, cel mai mare partid din România a cheltuit 8 milioane de euro pentru presă şi propagandă, dezvăluie HotNews. 

Publicitate

Zahăr Vanilinat vs Zahăr Vanilat. Românii sunt îndemnaţi de fiul lui Nelson Mondialu ceară bani producătorului Dr Oetker pentru că ar fi numele greşit pe plicul de zahăr. În realitate, nu este nicio greşeală, sunt două produse diferite. 

Tot la informaţii eronate, Ştefan Bănică a denunţat o ştire falsă despre un accident de circulaţie în care ar fi fost implicat, care a circulat pe reţelele sociale.

În televiziune, Denise Rifai vine cu un nou sezon 40 de întrebări la Kanal D, dar şi cu o nouă emisiune în online. Florin Ristei se întoarce la „X Factor” cu un nou rol.

Totodată, „Insula iubirii” şi meciul FCSB - Sparta Praga au împărţit românii între fotbal şi iubire.

Au fost anunţate posturile TV care vor transmite Champions League, Europa League şi Conference League în următorii trei ani.

Pe partea de divertisment, Disney a anunţat o investiţie impresionantă de 5 miliarde de dolari în producţia de filme şi seriale în Europa.

Filmul „Buzz House: The Movie,” produs de vloggerul Selly, va fi disponibil pe Netflix din această lună. History Channel transmite seria documentară „Ascunzătorile Dictatorilor”, cu un episod dedicat lui Nicolae Ceauşescu. FilmBox Premium pregăteşte mai multe premiere pentru luna august, aducând pe micile ecrane filme cu legende ale Hollywoodului.

Luni, 12 august - PSD este anual campionul plăţilor către presă

  • PSD este anual campionul plăţilor către presă de când în fruntea partidului a venit tandemul Marcel Ciolacu-Paul Stănescu, în 2020. Sunt laude trase la indigo la adresa PSD pe site-urile Antena 3, RTV şi stiripesurse.ro, nemarcate drept publicitate.
     
  • Ştefan Bănică denunţă o ştire falsă care a circulat pe reţele de socializare în acest weekend. Informaţia" anunţa că
    artistul ar fi fost implicat într-un accident de circulaţie.
     
  • Denise Rifai revine cu interviuri noi la emisiunea 40 de întrebări de la Kanal D.
     
  • Disney intenţionează să învestească 5 miliarde de dolari pentru producţia de filme blockbuster şi seriale în Europa.
     
  • Înapoi în Groapa. Ediţia TV. Producţia care are în prim-plan familia Vlahu, se apropie de final.

VIDEO. PSD este anual campionul plăţilor către presă - Ştirile Zilei

Marţi, 13 august - Ringier pierde doi oameni de la Libertatea. Al treilea este publisherul online al revistelor online

  • Încă trei demisii la Ringier. Compania de media pierde doi oameni de la Libertatea şi al treilea este publisherul online al revistelor Viva, Unica, Elle şi Avantaje, care demisionează după 17 ani în companie.
     
  • Site-ul daredeseama.ro a intrat recent în reţeaua PRESShub, o platformă de exprimare liberă a ziariştilor din presa centrală şi locală.
     
  • Compania de cablu Digi a lansat din această săptămână un nou abonament cu televiziunile SkyShowtime incluse.
     
  • History Channel transmite în premieră seria documentară de şase episoade intitulată „Ascunzătorile Dictatorilor”, în care un episod este dedicat dictatorului Nicolae Ceauşescu.

VIDEO. Ringier pierde doi oameni de la Libertatea. Al treilea este publisherul online al revistelor online - Ştirile Zilei

Miercuri, 14 august - Ce televiziuni vor difuza Champions League, Europa League şi Conference League în următorii 3 ani

  • S-a anunţat ce televiziuni vor difuza Champions League, Europa League şi Conference League, în următorii trei ani, Digi Sport şi Prima Sport. Pro TV pierde drepturile pentru Europa League şi Conference League.
     
  • Ce audienţe a adus Pro TV meciul FCSB - Sparta Praga, din preliminariile Champions League. Pro TV şi Antena 1 au atras grosul audienţelor.  A câştigat detaşat primul loc meciul FCSB - Sparta Praga, fiind urmat de Insula iubirii.
     
  • Metropola TV împlineşte patru ani de la lansare şi a pregătit ediţii speciale ale programelor Monden Alert şi Cu inima deschisă.
     
  • Augustin Viziru se întoarce pe micile ecrane într-un serial care va fi difuzat în toamnă la Pro TV.
     
  • Florin Ristei se întoarce în show-ul X Factor, de această dată într-un nou rol.

VIDEO. Ce televiziuni vor difuza Champions League, Europa League şi Conference League în următorii 3 ani - Ştirile Zilei

Vineri, 16 august - Încă o isterie pornită de pe TikTok. Cazul Zahăr Vanilinat vs Zahăr Vanilat

  • Încă o isterie pornită de pe TikTok. Cazul Zahăr Vanilinat vs Zahăr Vanilat, în care românii sunt îndemnaţi de fiul lui Nelson Mondialu să ceară bani producătorului pentru că ar fi numele greşit.
     
  • Denise Rifai, emisiune şi în online. Noul proiect pe care îl pregăteşte prezentatoarea de la Kanal D se numeşte În opoziţie cu Denise Rifai şi va debuta la sfârşitul lunii august.
     
  • Sefora Şulea, influencer pe zona de beauty, fashion mărturiseşte în seria Minutul Paginademedia conţinutul de ştiri pe care îl preferă: „ştiri legate de schimbări legislative, sport şi noutăţi în fashion”.
     
  • Filmul cu influenceri Buzz House: The Movie, produs de vloggerul Selly, intră de luna aceasta pe platforma de streaming Netflix.
     
  • FilmBox Premium are programate mai multe premiere pentru luna august, care aduc pe micile ecrane legende ale Hollywoodului.

VIDEO. Încă o isterie pornită de pe TikTok. Cazul Zahăr Vanilinat vs Zahăr Vanilat - Ştirile Zilei

Autor: Paula Stoica Paula.Stoicapaginademedia.ro
viewscnt

sus