Skip to main content

Matinalul SuperNeatza cu Răzvan şi Dani se mută în aer liber. De unde vor transmite live ultima săptămână din acest sezon

 
Matinalul SuperNeatza cu Răzvan şi Dani se mută în aer liber. De unde vor transmite live ultima săptămână din acest sezon

Echipa SuperNeatza cu Răzvan şi Dani se pregăteşte de finalul sezonului, iar cu această ocazie matinalul se mută în aer liber. Mai exact, de luni, 22 iulie, matinalul de la Antena 1 va fi transmis live de la Therme începând cu ora 08.00. 

Publicitate

Show-ul matinal se mută în aer liber, pentru cinci zile, în perioada 22 - 28 iulie, urmând ca la finalul săptămânii să intre în vacanţă, până la toamnă, când va reveni cu un nou sezon.

,,Suntem nerăbdători să ne încărcăm bateriile pentru noul sezon difuzat din toamnă, dar, până atunci, urmează o săptămână cu aromă de vacanţă, în care vom transmite live de la Therme. Ne-am propus să ne bucurăm la maximum de aceste zile, alături de invitaţii noştri, într-un decor relaxant”, au declarat Răzvan şi Dani.

De-a lungul anilor, echipa matinalului a prezentat emisiunea fie de la mare, fie de pe pârtia de schi, a transmis de pe apă sau din aer, a locuit o săptămână într-un mall, în scopuri caritabile. 

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus