Skip to main content

VIDEO. S-a lansat trailerul filmului „Ca fetele”, o producţie cu Alina Eremia, Marian Râlea şi Lora

 
Foto: Andrei Ciobanu
Foto: Andrei Ciobanu

VIDEO. S-a lansat trailerul filmului „Ca fetele”, o producţie cu Maia Morgenstern, Adriana Trandafir şi Aura Călăraşu, în rolurile principale. Pe 13 septembrie se lansează în cinematografele din toată ţara filmul Ca fetele, o producţie care îi aduce împreună pe Marian Râlea, Alina Eremia, Lora, Emil Rengle, Cătălin Căţoiu, Cezar Ouatu şi mulţi alţii.

Publicitate

Tiberiu Ioana, producător general al filmului şi, de asemenea, actor:

 „Mi-am dorit să glorific această putere şi independenţă a femeilor, a capacităţii lor extraordinare de a dărui şi de sacrificiu. Filmul este un elogiu adus mamei mele, inclusiv pentru a-i mulţumi pentru câte a făcut pentru noi.

Dar nu este un film doar despre sau pentru generaţia ei, fiecare spectator, de orice vârstă, se va regăsi în această poveste şi în mesajul filmului. Acela că nu e niciodată prea târziu să visezi şi să îţi împlineşti visele, iar vârsta e doar un număr. Îmi doresc ca generaţia tânără să îşi privească altfel părinţii şi bunicii şi să înţeleagă că aceştia mai pot visa, că au un viitor, că e bine să aibă planuri şi ca ei să le fie alături în îndeplinirea lor”.

Tiberiu este prentru treia oara în ipostaza de producător general, după filmele „Zăpadă, Ceai şi Dragoste” şi „Băieţi deştepţi”.

Mai multe detalii, pe Paginadeseriale.ro

VIDEO. Secvenţe din filmul Ca fetele

 

 

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus