Skip to main content

Turneul de tenis de la Wimbledon continuă să fie difuzat la Eurosport. Fiecare meci va fi transmis şi pe platforma Max (ex HBO)

 
Turneul de tenis de la Wimbledon continuă să fie difuzat la Eurosport. Fiecare meci va fi transmis şi pe platforma Max (ex HBO)

Drepturi TV. Turneul de tenis de la Wimbledon se vede în continuare la Eurosport, dar şi pe platforma de streaming Max, cea care a înlocuit HBO.

Publicitate

Eurosport şi Max anunţă prelungirea drepturilor de difuzare a Wimbledon în 11 pieţe din Europa, iar fiecare meci de simplu şi dublu, inclusiv calificările, va fi transmis şi pe platforma Max.

Transmisiunile de la Wimbledon debutează cu tururile de calificări începând de luni, 24 iunie, care include 5.000 de ore de conţinut sportiv din diverse discipline, inclusiv fiecare minut al Jocurilor Olimpice Paris 2024.

Eurosport va fi gazda exclusivă a tuturor turneelor de Grand Slam în România şi, împreună cu Max, va fi locul în care se va putea urmări fiecare meci de pe fiecare teren de la Australian Open, Roland-Garros, Wimbledon şi US Open, precum şi fiecare eveniment de la Jocurile Olimpice Paris 2024.

Trojan Paillot, SVP Sports Rights Acquisitions and Syndications la Warner Bros. Discovery Sports Europe, spune:

„Portofoliul nostru de tenis cuprinde cele mai mari evenimente din acest sport. Suntem încântaţi să extindem parteneriatul cu All England Club dincolo de un deceniu. Acest lucru ne permite să continuăm să investim în producţia noastră de transmisiuni pentru a inova constant şi pentru a găsi modalităţi noi, captivante, de a atrage fanii tenisului.”

După ce am obţinut deja audienţe record pentru transmisiunile noastre exclusive de la Australian Open din acest an, ne asteaptă o vară incredibilă de tenis, pe măsură ce continuăm să conectăm fanii cu fiecare jucător de la fiecare meci de la Roland-Garros şi cu Wimbledon, US Open şi Jocurile Olimpice care vor urma, ca parte a unui an monumental pentru sport.”

Wimbledon continuă să fie difuzat pe Eurosport în România, precum şi în Belgia, Bulgaria, Finlanda, Islanda, Norvegia, Republica Cehă, Slovacia, Suedia, Ţările de Jos şi Ungaria.

Noul acord extinde astfel drepturile exclusive asupra difuzării Wimbledon în aceste teritorii dincolo de un deceniu, după ce în 2016 Eurosport a oferit pentru prima dată o acoperire a turneului în mai multe pieţe.

 

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus