Skip to main content

Două noi televiziuni, de sport şi de documentare, au intrat în măsurătorile de audienţă în luna iunie

 
Foto: Unsplash
Foto: Unsplash

Lista televiziunilor măsurate în audienţe a crescu cu două noi televiziuni. Este vorba despre TVR Sport, lansat anul acesta, şi BBC First, televiziune lansată de mai mulţi ani în România. 

Publicitate

În luna iunie, prima lună măsurată pentru TVR Sport, canalul a avut în prime-time o medie de 4.150 de telespectatori pe seară. Cel de-al 14 canal al televiziunii publice s-a situat pe poziţia 71 în calasamentul general al celor 95 de posturi de televiziune. TVR Sport s-a situat peste televiziuni precum Digi Sport 4, Prima Sport 2, Prima Sport 3 sau canalele Orange Sport. De meţionat însă că posturile comerciale nu sunt prezente la toţi cabliştii, în timp ce TVR Sport este preluat obligatoriu.

În mediul urban, TVR Sport a avut o medie de 1.670 de telespectatori în prime-time. 

BBC First, televiziune din portofoliul televiziunii publice britanice, este prezent în România din toamna lui 2022 şi are în grilă o mulţime de seriale britanice. 

Televiziunea a avut în luna iunie o medie de 8.000 de telespectatori, la nivel naţional, în prime-time (19.00 - 23.00). Televiziunea s-a situat pe poziţia 59 în clasamentul general al televiziunilor. 

BBC First a avut audienţe asemănătotoare cu Film Mania, post care a intrat în audienţe cu o lună înainte, în mai. 

Citeşte şi: AUDIENŢE în Prime-Time în luna IUNIE. Ai fotbal, ai audienţă. Pro TV şi Pro Arena, câştigătorii lunii. Şi Romania TV şi Antena 3 au fost pe plus

 

 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

sus