Skip to main content

Un reporter de la Neatza cu Răzvan şi Dani a părăsit echipa după doi ani: „Nu mi-am dorit să fiu reporter, dar eram conştient că trebuie să o iau de jos, pentru a ajunge acolo unde îmi doresc”

 
Un reporter de la Neatza cu Răzvan şi Dani a părăsit echipa după doi ani: „Nu mi-am dorit să fiu reporter, dar eram conştient că trebuie să o iau de jos, pentru a ajunge acolo unde îmi doresc”

Un reporter de la Neatza cu Răzvan şi Dani a plecat de la Antena 1. E vorba despre Alex Munteanu care a intrat în echipa matinalului în 2022. Înainte de a lucra la Neatza, Alex Munteanu a mai fost reporter la Antena 3 şi gazdă la Radio România 3Net.

Publicitate

Reporterul şi-a anunţat decizia într-un clip publicat pe Facebook. 

„Am plecat de la Neaţa cu Răzvan şi Dani. Şi nu e clickbait. Pentru cei care se întreabă de ce nu mă mai văd la televizor şi pentru a nu lăsa loc speculaţiilor şi înterpretărilor, am decis să înregistrez acest mesaj.

Nu este absolut deloc uşor să pleci de la cel mai urmărit matinal din România, din cea mai bună şi profesionistă echipă de live din România, şi dintre oameni super faini, dar am decis să fac ceea ce simt.

Sincer să vă spun, nu mi-am dorit niciodată să fiu reporter, dar eram conştient că trebuie să o iau de jos, să muncesc, să sar toate etapele pentru a ajunge acolo unde îmi doresc.

Şi aşa am şi făcut, dar în acelaşi timp eram conştient că voi ajunge în punctul în care îmi doresc mai mult şi voi ajunge la plafonare care mă va determina să trec la următorul nivel. Asta s-a întâmplat acum şi fac ceea ce simt.”

Ce va face în continuare?

Reporterul mai spune în clipul video că deocamdată se va concentra pe proiectele personale şi îşi doreşte să continuie cu televiziunea.

„Rămâne de văzut. Vreau să mă adun şi să mă concentrez şi pe proiectele personale pe care le am. Şi în televiziune îmi doresc să am o carieră în continuare. Mai devreme sau mai târziu voi reveni. Dar asta rămâne de văzut în funcţie de oportunităţile pe care le voi avea”, a declarat el pe reţeaua socială.

Despre Alex Munteanu:

  • iulie 2014- ianuarie 2015 - Agent la Coca-Cola HBC România
  • martie 2015 – iulie 2015 - Operator date la Humangest Group SRL
  • august 2015 – iulie 2018 - Asistent Manager la Advahoo SRL
  • septembrie 2018 – februarie 2019 - Graphic & Video Editor la Swiss Estetix
  • martie 2019 – aprilie 2022 - Radio Host la Radio Romania 3Net 
  • aprilie 2021 – februarie 2022 - Reporter la Antena 3 
  • februarie 2022 – august 2024 - Reporter la Antena 1 (Neatza cu Razvan si Dani)

Alex Munteanu este absolvent al Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii Bucureşti şi deţine un master în Comunicare.

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus